ΚεντρικήΟμορφιά

Concealer: Πώς θα το εφαρμόσεις τέλεια για να δείχνεις φρέσκια και δροσερή όλη την ημέρα!

9/5/2024

Το concealer είναι ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία στο μακιγιάζ που με την σωστή εφαρμογή μπορεί να χαρίσει μοναδική λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου.

Ωστόσο για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μερικά βήματα που θα σου προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για να διατηρήσεις μια δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα όλη την ημέρα! 

Concealer: Πώς θα το εφαρμόσεις τέλεια για να δείχνεις φρέσκια και δροσερή όλη την ημέρα!

  • Προετοίμασε σωστά την επιδερμίδα σου. Ξεκίνα καθαρίζοντας καλά το δέρμα σου και μετά ενυδάτωσέ το πριν προχωρήσεις στο μακιγιάζ σου.
  • Επέλεξε το σωστό concealer. Βρες ένα concealer που προσφέρει καλή κάλυψη και ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός σου. Για την περιοχή κάτω από τα μάτια προτίμησε έναν concealer που καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα.
  • Εφάρμοσέ το όπως πρέπει. Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα concealer και άπλωσέ το απαλά με τα δάχτυλά σου ή με ένα μικρό πινέλο εστιάζοντας στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη, όπως τους μαύρους κύκλους, τις ατέλειες και τις κηλίδες.
  • Μόλις ολοκληρώσεις με την εφαρμογή σταθεροποίησέ το με μια πούδρα. Εφάρμοσε μια λεπτή στρώση πούδρας με ένα απαλό πινέλο πάνω από το concealer για να το σταθεροποιήσεις και να αποφύγεις τις γυαλάδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Μυστικό για έξτρα κάλυψη. Εάν έχεις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη, μπορείς να εφαρμόσεις πριν από το concealer έναν color corrector για να διορθώσεις προβλήματα, όπως έντονοι μαύροι κύκλοι ή δυσχρωμίες.
  • Κάνε γρήγορα ρετούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας νιώσεις ότι χρειάζεται ανανέωση, άπλωσε μια μικρή ποσότητα concealer με τα δάχτυλά σου για να αναζωογονήσεις την εμφάνισή σου.

Με αυτά τα απλά βήματα η εφαρμογή του concealer θα γίνει παιχνιδάκι και εσύ θα δείχνεις φρέσκια και δροσερή όλη την ημέρα. Θυμήσου μόνο να επιλέγεις πάντα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ενημερωτικές Ιατρικές Ομιλίες Για Τις Γυναίκες

xristiana

Πυρκαγιές: Και οι Ένοπλες Δυνάμεις στη μάχη για την κατάσβεση

xristiana

Γλυφάδα: Μπαζάρ για τη Γιορτή της Μητέρας

xristiana