ΚεντρικήΟμορφιά

Boyfriend Blush: Η viral τεχνική του TikTok που θα σας χαρίσει ροδαλά μάγουλα

18/5/2024

Ένας διαφορετικός τρόπος να εφαρμόσετε το ρουζ.

Το ρουζ πλέον είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν σε μορφή πούδρας που μοναδικός στόχος του ήταν να δώσει λίγο χρώμα και ζωντάνια στα μάγουλα. Πλέον, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικές φόρμουλες -κρεμώδεις, σε μορφή πούδρας, σε μορφή στικ, υγρές- και τρόπους εφαρμογής του ρουζ. Οι δυνατότητες του μαγικού αυτού προϊόντος μακιγιάζ είναι πολλές και εμπνέουν αμέτρητα trends.

Πρόσφατα είδαμε ακόμη μία τάση ρουζ, το λεγόμενο “boyfriend blush”, η οποία έχει γίνει ήδη viral στο TikTok. Σκεφτείτε το αυτό το κοκκίνισμα που «αγκαλιάζει» τα μάγουλα μετά από μια έντονη προπόνηση ή όταν περπατάτε στο κρύο. Παρακάτω θα μάθετε τα πάντα την μεγάλη επιστροφή αυτού του makeup trend (ναι, το έχουμε ξαναδεί) και πώς μπορείτε να το αντιγράψετε.

Η τάση

Η TikToker Mallory Osses επανέφερε τον όρο “boyfriend blush” στο προσκήνιο – ναι, πρόκειται για αναβίωση ενός trend που έρχεται από το παρελθόν. «Είχα ακούσει για αυτό το trend πριν χρόνια. Ίσως πριν από μια δεκαετία» επισημαίνει στο βίντεό της. Γνωστή από τη δεκαετία του ’90, η τάση του “boyfriend blush” έχει να κάνει με μια φρέσκια, φυσική ροδαλή όψη στα μάγουλα -σκεφτείτε πώς θα έλαμπαν φυσικά τα μάγουλά σας μετά από το τρέξιμο ή ένα γλυκό κομπλιμέντο που πήρατε από τον αγαπημένο σας.

«Όταν σκέφτεσαι το “boyfriend blush” trend, δες παλιές φωτογραφίες του νεαρού πρίγκιπα Χάρι και του Γουίλιαμ, όπου τα μάγουλά τους είναι κόκκινα μετά από κάποιο σπορ» προσθέτει η ίδια. Φτάνοντας στο σήμερα, μάλιστα, είδαμε να υιοθετεί την τάση και η τραγουδίστρια Sabrina Carpenter, η οποία έχει κάνει τη “boyfriend blush” τεχνική σήμα κατατεθέν της.

Πώς θα το πετύχετε

Το ρουζ στη “boyfriend blush” τεχνική θα πρέπει να «κάθεται» ακριβώς πάνω στα μήλα του προσώπου και να μπλεντάρεται προς το κάτω μέρος του οστού της γνάθου, για να αποκτήσετε αυτό το ροδαλό αποτέλεσμα. Το ρουζ έρχεται, επίσης, ελαφρώς προς τους κροτάφους, για να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Όσο για την απόχρωση που θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μιμείται το φυσικό χρώμα των μάγουλών σας -ίσως αυτό να είναι ένα λαμπερό baby pink ή ένα ζεστό rusty red.

Σε ποια σχήματα προσώπου ταιριάζει

Παρόλο που η “boyfriend blush” τεχνική μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα σχήματα προσώπου, η Mallory Osses σημειώνει ότι «αν έχετε πρόσωπο σε σχήμα οβάλ, το “boyfriend blush” trend είναι ιδανικό για εσάς. Όσες κοπέλες έχουν τέτοιο σχήμα προσώπου, έχουν περισσότερο χώρο στα μάγουλα, επομένως το ρουζ μπορεί να «κατέβει» στο κάτω μέρος του μάγουλου χωρίς να κοντύνει το πρόσωπο» εξηγεί η ίδια. Στο βίντεο, η διάσημη TikToker χρησιμοποιεί ρουζ σε μορφή πούδρας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος ρουζ, για να αποκτήσετε κι εσείς αυτό το ροδαλό αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

6ος Ιστορικός Περίπατος Αφιερωμένος Στην Ειρήνη

xristiana

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας στον δήμο Νεάπολης – Συκεών

xristiana

Haircare – 5 λάθη που (μάλλον) κάνετε στην περιποίηση των μαλλιών σας

xristiana