ΚεντρικήΟμορφιά

Bronze makeup: Όλα τα μυστικά για να κάνεις το τέλειο μπρονζέ μακιγιάζ!

11/5/2024

Το ηλιοκαμένο bronze look είναι μια υπέροχη πρόταση μακιγιάζ, ειδικά γι’ αυτήν την εποχή, καθώς χαρίζει στο πρόσωπό σου ένα φρέσκο και χρυσαφένιο τελείωμα που μοιάζει σαν να επέστρεψες από την παραλία.

Aκόμη ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ είναι εύκολο να το υιοθετήσεις καθώς χρειάζεσαι ελάχιστα προϊόντα και εργαλεία μακιγιάζ που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα φυσικό και λαμπερό beauty look ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι.(δες και τα beauty hacks για τα πετύχεις εύκολα και γρήγορα ματ χείλη)

Bronze makeup: Όλα τα μυστικά για να κάνεις το τέλειο μπρονζέ μακιγιάζ!

  • Αφού φροντίσεις καλά την επιδερμίδα σου άπλωσε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα.
  • Στη συνέχεια πέρασε το κινητό βλέφαρο και το καπάκι με μια σκιά σε μπρονζέ απόχρωση και συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα βλέφαρα με δυο στρώσεις καφέ μάσκαρα.
  • Εργαλείο-κλειδί για το συγκεκριμένο μακιγιάζ δεν είναι άλλο από μια μπρονζέ πούδρα. Επίλεξε λοιπόν την απόχρωση που θέλεις για να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα-πιο απαλή για ένα διακριτικό look και πιο σκούρα για ένα πιο έντονο και dramatic look- και άπλωσέ τη κατά μήκος των ζυγωματικών σου.
  • Ένα άλλο βασικό συστατικό για το μπρονζέ μακιγιάζ είναι το highlighter. Εφάρμοσέ το στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης και κάτω από το τόξο των φρυδιών για να δώσεις λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπο σου.
  • Για τα χείλη σου προτίμησε ένα σούπερ ενυδατικό υγρό κραγιόν ή ένα λαμπερό lipgloss σε μπονζέ απόχρωση που θα εφαρμόσεις ξεκινώντας από το κέντρο τους.

Bonus tip

Στην περίπτωση που έχεις ατέλειες στο πρόσωπο όπως διεσταλμένους πόρους, σπυράκια ή ακόμη και μαύρους κύκλους φρόντισε να τους καμουφλάρεις προηγουμένως με ένα concealer. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα δείχνει αψεγάδιαστη και θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο το μπρονζέ μακιγιάζ σου.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana

Τι μπορεί να κάνει ο 100% φυσικός χυμός στην καρδιά

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana