ΚεντρικήΚοινωνικά

44ο Φεστιβάλ Παιδιού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

22/5/2024

Το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί θεσμό για τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Έτσι, και αυτή την χρονιά ο Δήμος διοργανώνει το 44ο Φεστιβάλ παιδιού, το οποίο θα έχει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως παιχνίδια λούνα παρκ, τέρμα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, mini golf, ping pong, survivor games, πύργο αναρρίχησης, flying fox, τοξοβολία, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης (ζωγραφικής για παράδειγμα), origami, decoupage, αργαλειού, κατασκευής ξύλινου κοσμήματος και ονειροπαγίδας.

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το mini πλανητάριο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, ταχυδακτυλουργοί θα είναι εκεί για να προσφέρουν άφθονες στιγμές διασκέδασης στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το face painting, μπαλονοκατασκευές και να παρακολουθήσουν bubble shows. Από το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα.

Το Φεστιβάλ ανοίγει τις… πόρτες του την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 17:00 – 22:00, ενώ οι ώρες λειτουργίας του θα είναι το Σάββατο 1 και την 2 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το αναλυτικό πρόγραμμα του 44ου Φεστιβάλ Παιδιού.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Παπαδόπουλος (ΔΕΠΑ Εμπορίας): Κρίσιμο συμπλήρωμα των ΑΠΕ στην πορεία προς την απανθρακοποίηση το φυσικό αέριο

xristiana

Βρογχίτιδα στα παιδιά: Αναγνωρίστε τα αίτια

xristiana

Εμβολιασμοί Πολιτών Χωρίς Ραντεβού Στο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης

xristiana