ΚεντρικήΟμορφιά

Τρία classy χτενίσματα που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου ακόμη κι όταν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου

22/5/2024

Υπάρχουν μερικές μέρες που είναι απλώς αδύνατον να βρεις τον χρόνο για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ή για να κάνεις μόνη σου πιο περίτεχνα χτενίσματα στο σπίτι, έχοντας να ανταποκριθείς σε κάποιο επίσημο κάλεσμα ή μια σημαντική επαγγελματική υποχρέωση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι εφικτό να δημιουργήσεις ένα φροντισμένο χτένισμα για sleek εμφάνιση σε λίγα μόλις λεπτά, ακολουθώντας απλές οδηγίες που θα σου λύσουν όλα τα προβλήματα. Ιδού λοιπόν τρία classy χτενίσματα που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου ακόμη κι όταν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου.

Ατημέλητος Κότσος

Βήματα:

Συγκέντρωσε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και πιάσε τα με ένα λαστιχάκι. Στρίψε την αλογοουρά γύρω από τη βάση για να σχηματίσεις έναν κότσο. Ασφάλισε τον κότσο με άλλο ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκια. Άφησε μερικές τούφες γύρω από το πρόσωπό σου για να «μαλακώσεις» την εμφάνιση και να δημιουργήσεις ένα χαλαρό, ατημέλητο στυλ.

Συμβουλές:

Χρησιμοποίησε ένα σπρέι για υφή πριν ξεκινήσεις το χτένισμα, για να προσθέσεις όγκο. Για μια πιο καλοσχηματισμένη εμφάνιση, ψέκασε τις ατίθασες τούφες με λίγη λακ.

Χαμηλή Αλογοουρά με ένα twist

Βήματα:

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση ή στο πλάι, όπως εσύ προτιμάς. Συγκέντρωσε τα μαλλιά σου στο πίσω μέρος του λαιμού και πιάσε τα με ένα λαστιχάκι για να δημιουργήσεις μια χαμηλή αλογοουρά. Τράβηξε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών από την αλογοουρά και τύλιξέ το γύρω από τη βάση για να κρύψεις το λαστιχάκι. Ασφάλισε το τυλιγμένο τμήμα με ένα τσιμπιδάκι κάτω από την αλογοουρά.

Συμβουλές:

Για επιπλέον κομψότητα, μπορείς να δημιουργήσεις έναν ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά σου πριν το πιάσιμο, ψεκάζοντας ένα salt spray.

Μισά-Μισά

Βήματα:

Χώρισε το επάνω τμήμα των μαλλιών σου από το κάτω (από τον κρόταφο και πάνω). Μάζεψέ το με ένα λαστιχάκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Για μια πιο καλοφτιαγμένη εμφάνιση, πάρε ένα μικρό τμήμα μαλλιών από την αλογοουρά και τύλιξέ το γύρω από το λαστιχάκι, ασφαλίζοντας με ένα τσιμπιδάκι. Πρόσθεσε λίγο όγκο χτενίζοντας απαλά τα μαλλιά στην κορυφή πριν τα μαζέψεις.

Συμβουλές:

Αυτό το στυλ λειτουργεί καλά με ίσια, ελαφρώς κυματιστά αλλά και σγουρά μαλλιά. Χρησιμοποίησε λίγη λακ για να κρατήσεις το επάνω τμήμα των μαλλιών στη θέση του.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.allyou.gr

Related posts

Εκδήλωση Για Την Έμφυλη Βία

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Οι Πολίτες Του Δήμου Διονύσου Γίνονται Αϊ Βασίληδες

xristiana