ΖώδιαΚεντρική

Οι αδιάκριτοι του ζωδιακού: Τα 3 ζώδια που ψάχνουν ανενόχλητα το κινητό συντρόφου τους

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν τα όρια

Στο κομμάτι των σχέσεων υπάρχουν πολλοί κανόνες – τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο – που αν τηρηθούν με συνέπεια, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία και κατ’ επέκταση την αντοχή τους στο χρόνο. Το κάθε ζευγάρι, ωστόσο, θέτει τις δικές του βάσεις στη σχέση, οι οποίες πολλές φορές δεν συνάδουν με τους γενικούς κανόνες, αλλά ταιριάζουν σε αυτό.

Ένα από τα θέματα που έχει αποτελέσει πολλές φορές αιτία για διενέξεις ανάμεσα σε ζευγάρια είναι αυτό του κινητού και κατά πόσο ο άλλος έχει δικαίωμα να το ψάξει εν αγνοία σου (ή και με την άδειά σου). Να ξεκαθαρίσουμε πως το κινητό μας περιλαμβάνει πολλά προσωπικά δεδομένα και είναι σεβαστό, αν όχι δεδομένο, να μην επιθυμούμε να το ψαχουλεύει κανείς.

Μια κατηγορία ανθρώπων, λοιπόν, αρνείται σθεναρά να μπει σε αυτή τη διαδικασία, αποφεύγοντας ακόμα και να ρωτήσει τον κωδικό του συντρόφου του, σε αντίθεση με μια άλλη που όχι μόνο γνωρίζει τον κωδικό, αλλά περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να ψάξει όλους τους λογαριασμούς του συντρόφου του στα social media και φυσικά τα μηνύματά του.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα τρία ζώδια που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία είναι ο Δίδυμος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Αυτά τα ζώδια ψάχνουν απροκάλυπτα το κινητό του συντρόφου τους

Δίδυμος

Ενώ όσοι θέλουν να ψάξουν το κινητό του συντρόφου τους προσπαθούν να είναι διακριτικοί και να το κάνουν μόλις εκείνοι κοιμηθούν, στην περίπτωση του Διδύμου κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Δίδυμος θα αρπάξει το κινητό σου μέσα από τα χέρια σου για να ηρεμήσει τις σκέψεις του. Μπορεί να προσποιηθεί ότι θέλει να τηλεφωνήσει σε κάποιον ή να δει μερικές φωτογραφίες, ωστόσο στην πραγματικότητα σκοπεύει να ψάξει όλα τα μηνύματά σου. Αν κάτι μπει στο μυαλό του, δεν θα ικανοποιήσει την περιέργειά του μέχρι να διαπιστώσει με τα μάτια του τι ισχύει και τι όχι. Ένας Δίδυμος θεωρεί ότι ότι είναι δικό μου είναι και δικό σου, συνεπώς έχει πρωτόγνωρη άνεση, όταν ψάχνει τα πράγματα του συντρόφου του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ένα δυναμικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση ζώδιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγε συζήτηση μαζί σου για τις αμφιβολίες και τις δεύτερες σκέψεις που κάνει. Ακόμα κι αν είναι σίγουρος για κάτι, θα δείξει υπομονή και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να αναζητήσει τα στοιχεία του, απλά και μόνο για να έχει την επιβεβαίωση. Σε περίπτωση που τα σενάρια που είχε κατά νου βγουν αληθινά, τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Σκορπιός δεν συγχωρεί την προδοσία. Κλείνει οριστικά την πόρτα πίσω του και προχωρά μπροστά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σέβεται τα όρια, λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες και εκτιμάει τις ανάγκες του συντρόφου του, προσπαθώντας να μην τις παραγκωνίζει. Αναγνωρίζει ότι απαραίτητο συστατικό για μια επιτυχημένη σχέση είναι ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη και πως όταν αυτά κλονιστούν τότε έχει χαθεί η ισορροπία. Ωστόσο, όλα αυτά αλλάζουν, όταν μπει στο μυαλό του μια δεύτερη σκέψη σχετικά με τη σχέση του. Μπορεί να είναι απλώς μια σκέψη, ωστόσο δεν θα ηρεμήσει αν δεν ελέγξει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα αψηφήσει τις αρχές του και θα ψάξει το κινητό του συντρόφου του τη στιγμή που εκείνος βρίσκεται στο μπάνιο. Η έρευνα που θα κάνει θα είναι ενδελεχής, ανατρέχοντας ακόμα και στο ιστορικό του. Αν εντοπίσει κάτι ύποπτο, τότε θα το συζητήσει ανοιχτά με τον σύντροφό του, προκειμένου να ξεκαθαριστούν όλα. Κανείς δεν εγγυάται, όμως, πως δεν θα υπάρχει ένταση.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Τη Τετάρτη στις Σέρρες σεμινάριο για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία

xristiana

Δεν προφταίνετε τα 4.000 βήματα την ημέρα; Τι άλλο να κάνετε για να έχετε τα ίδια οφέλη

xristiana

Πιλάτες: Τα οφέλη της μεθόδου για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών

xristiana