ΚεντρικήΟμορφιά

Μαλλιά: 7 εύκολα hair looks που επιλέγουν όλες οι Γαλλίδες

28/5/2024

Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία μπορεί να σημαίνουν ότι πρέπει να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας με ένα άλλο πιο κατάλληλο για τις συγκεκριμένες απαιτητικές συνθήκες.Οι Γαλλίδες έχουν βρει τη λύση και δεν είναι άλλη από τα στιλάτα hair looks τους, που σαρώνουν στο Instagram και το Pinterest. Εάν χρειάζεστε έμπνευση για τα καλοκαιρινά σας χτενίσματα και κουρέματα, παρακάτω σας δίνουμε 7 φρέσκες ιδέες, για να «κλέψετε» λίγο από το parisian στιλ τους.

Micro bob

Εάν σκέφτεστε να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας, τώρα είναι η ώρα. Ένα micro bob, που αποτελεί τη νέα εκδοχή του κλασικού bob haircut και θέλει τα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τα αυτιά, δεν είναι μόνο εύκολο στο styling, αλλά και φιλικό για… τις υψηλές θερμοκρασίες, αφού θα ιδρώνετε λιγότερο στον αυχένα και άρα το χτένισμά σας θα παραμένει ανέπαφο.

Σινιόν με scrunchie

Το σινιόν θα κρατήσει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας και θα κάνει αμέσως πιο κομψό κάθε σύνολό σας. Πιάστε τα μαλλιά σας με ένα μεγάλου μεγέθους scrunchie αντί για ένα κλασικό λαστιχάκι και κάπως έτσι θα αναβαθμίσετε το χτένισμά σας σε χρόνο dt.

Twisted σινιόν

Ένα twisted σινιόν είναι ένας ακόμη έξυπνος τρόπος που έχουν βρει τα french girls για να διαχειρίζονται τα μακριά μαλλιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απλώς στριφογυρίστε τα μαλλιά σας και πιάστε τα σε ένα χαλαρό σινιόν στο ύψος που θέλετε στερεώνοντάς το με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες ή ακόμη κι ένα ιδιαίτερο κλάμερ.

Χαμηλή αλογοουρά με baseball hat

Τα baseball hats είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να καμουφλάρετε τις bad hair days ή τη ρίζα που έχει βγει, ενώ προστατεύουν και την επιδερμίδα του κεφαλιού από τον ήλιο. Επίσης, κάνουν πιο athleisure chic το στιλ σας. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, φορέστε το αγαπημένο σας baseball hat και είστε έτοιμες για τις βόλτες σας στην πόλη ή το νησί.

Φιλάρισμα

Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε τα μαλλιά σας για το καλοκαίρι, αλλά δε θέλετε να κάνετε κάτι υπερβολικό σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Εάν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ή σπαστά, το φιλάρισμα θα αλλάξει εντελώς το σχήμα τους και θα αποκτήσουν αμέσως κίνηση και όγκο, ενώ εάν είναι φυσικά ίσια, τα layers θα χαρίσουν περισσότερο χαρακτήρα στα μαλλιά σας και θα περιγράψουν ομοιόμορφα το πρόσωπό σας.

Sleek κυματιστά μαλλιά

Η υγρασία μπορεί να δημιουργήσει φριζάρισμα ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μήκος των μαλλιών σας. Αφού τα ισιώσετε, εφαρμόστε ένα λεπτόρρευστο έλαιο μαλλιών, για να καταφέρετε να κάνετε πιο sleek τα μαλλιά σας και να απαλλαγείτε από το φριζάρισμα.

Αφέλειες με χωρίστρα στο πλάι

Οι αφέλειες που πέφτουν στο μέτωπο δεν είναι καλή ιδέα για το καλοκαίρι -σκεφτείτε τον ιδρώτα σε εκείνο το σημείο. Κάντε τη χωρίστρα στο πλάι και φέρτε τις αφέλειές σας από την αντίθετη πλευρά, για να τις κρατήσετε μακριά από το μέτωπό σας. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν!

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Γαλάζια σημαία 2023: Η λίστα με τις 617 παραλίες στην Ελλάδα – Οι 18 στην Αττική

xristiana

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη χιονισμένη λίμνη Κάρλα

xristiana

Νέος Κύκλος Δωρεάν Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση Από Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

xristiana