ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και Χρήματα: Τα 3 ζώδια που θα επιδίωκαν ένα ανέξοδο πρώτο ραντεβού

Ο καθένας έχει το ιδανικό πρώτο ραντεβού διαφορετικά στο μυαλό του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι περιλαμβάνει εκείνον και το ταίρι των ονείρων του να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί είτε βρίσκονται σε ένα παγκάκι και αγναντεύουν τη θέα της πόλης είτε καθισμένοι στην άμμο εκεί που σκάει το κύμα είτε σε κάποιο εστιατόριο τρώγοντας το νόστιμο φαγητό τους είτε σε ένα ήρεμο μπαράκι πίνοντας το ποτό τους.Και καλά όλα αυτά, αλλά στον κόσμο της αστρολογίας υπάρχουν τρία ζώδια, τα οποία έχουν διαφορετική άποψη για το πρώτο ραντεβού. Ειδικότερα, φαντάζονται κάτι πιο ρομαντικό και σίγουρα low budget, αν όχι ανέξοδο, δηλαδή που θα περάσουν καλά χωρίς να χρειαστεί να βάλουν το χέρι στη τσέπη. Αυτά τα 3 ζώδια είναι ο Καρκίνος, ο Παρθένος και ο Τοξότης.

Καρκίνος Ο Καρκίνος φημίζεται για τον συναισθηματικό κόσμο του και την ευαισθησία του την ίδια στιγμή, όμως μπορεί να γίνει πολύ γκρινιάρης. Όσον αφορά στις σχέσεις του με τους ανθρώπους δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα της σύνδεσης. Ένας Καρκίνος θα προτιμούσε να βγείτε ραντεβού σε ένα μέρος που θα ένιωθε ασφάλεια, ώστε να είναι άνετος και να μπορεί να αφοσιωθεί στη συζήτηση κι όχι κάπου που θα είχε πολύ κόσμο και δεν θα μπορούσε να συγκεντρωθεί.

Τα ακριβά εστιατόρια και τα κοσμοπολίτικα μπαρ δεν είναι του στιλ του και σίγουρα δεν θα πλήρωνε ποτέ για να βρεθεί σε ένα τέτοιο μέρος στο πρώτο ραντεβού του. Μια βόλτα με μια μπύρα στο χέρι είναι η ιδανική πρόταση, αν πρόκειται να βγεις ραντεβού με έναν Καρκίνο. Δεν θα λέγαμε ότι είναι ένα «σφιχτό» ζώδιο όσον αφορά στα οικονομικά του, απλώς επιλέγει να ξοδέψει τα χρήματά του διαφορετικά. Σε περίπτωση που βρεθείτε σε ένα από τα μέρη που είναι καταχωρημένα στη black list του, να είσαι σίγουρη πως θα προσπαθήσει να αποφύγει το κομμάτι της πληρωμής.

Παρθένος

Ο Παρθένος τιμά την απλότητα και την ουσιαστική συζήτηση με τον άνθρωπο που θα βγει πρώτο ραντεβού, συνεπώς δεν θέλει οποιαδήποτε πολυτέλεια να τον περιβάλλει. Ένα σουβλάκι στο χέρι, ενώ περπατάτε στην πόλη ή μια βόλτα στη θάλασσα θα μπορούσαν να αποτελούν το τέλειο πρώτο ραντεβού για εκείνον. Ο Παρθένος είναι της άποψης πως δεν χρειάζεται να πληρώσει μια περιουσία για να βγει ένα ραντεβού σε ένα κομψό lounge bar και σίγουρα αυτή δεν θα ήταν μια επιλογή που θα του άρεσε. Στην πραγματικότητα επιθυμεί να επισκεφτεί ένα ήσυχο μέρος, όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει βαθιές συζητήσεις και να γνωρίσει τον άλλον όσο καλύτερα γίνεται σε αυτή την πρώτη συνάντηση. Το γεγονός ότι δεν θα πληρώσει κιόλας πολλά χρήματα, τον κάνει να νιώθει ακόμα καλύτερα.

ΤοξότηςΟ Τοξότης εκτιμά τον αυθορμητισμό και επιθυμεί να δημιουργεί καινούργιες αναμνήσεις μέσα από κοινές εμπειρίες. Συνεπώς, η πρόταση να βρεθείτε σε ένα πολυτελές εστιατόριο ή σε μια ταβέρνα με ψαρικά – τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι – όχι μόνο δεν θα τον βρει σύμφωνο, αλλά μπορεί και να ξενερώσει. Ο Τοξότης δεν εντυπωσιάζεται από αυτές τις παροχές και είναι δεδομένο πως το ίδιο αναζητάει και στον άνθρωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του. Βόλτα με το ποδήλατο, πεζοπορία, μπάνιο στη θάλασσα είναι κάποιες από τις προτάσεις που θα τον ενθουσίαζαν, αφού περιλαμβάνουν το στοιχείο της περιπέτειας και φυσικά είναι ανέξοδες.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις Με Επίκεντρο Τη Θάλασσα Από Τον Δήμο Θερμαϊκού

xristiana

Πίεση: Η πασίγνωση πάθηση που διπλασιάζει τον κίνδυνο υπέρτασης

xristiana

Η άμμος

xristiana