ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και έρωτας: 3 ζώδια θα έχουν σήμερα απρόσμενες αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Η λέξη «νέα» έχει διττό χαρακτήρα, διότι από τη μία μπορεί να περιέχει ένα ευχάριστο περιεχόμενο που θα μας χαροποιήσει, ενώ από την άλλη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μάθουμε κάτι κακό που θα μας στενοχωρήσει.

Σύμφωνα με τα άστρα, λοιπόν, η σημερινή ημέρα είναι ημέρα αποκαλύψεων για την ερωτική ζωή κάποιων ζωδίων, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο, αν αυτά τα νέα θα έχουν θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή τους.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο Μάιος, αυτά τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να κοιτάξουν στα μάτια τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό τους και να μιλήσουν με ειλικρίνεια.

Το αν αυτές οι εκπλήξεις θα σου προκαλέσουν χαμόγελο στα χείλη ή δάκρυα στα μάτια εξαρτάται από τις βάσεις της σχέσης, όσα θέλεις εσύ από αυτή και φυσικά όσα αναζητάει ο σύντροφός σου.

Από τη μία, λοιπόν, μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που θα σε χαροποιήσει, ενώ από την άλλη μπορεί να κληθείς να αντιμετωπίσεις κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Ποια ζώδια θα βρεθούν σε αυτή την άβολη θέση σήμερα

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα ήθελε ιδανικά να ελέγχει τη ζωή του συντρόφου του και να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι του συμβαίνει. Ίσως σήμερα, λοιπόν, να κληθεί να διαχειριστεί ένα ξέσπασμα από τον σύντροφό του, ο οποίος θα του πει εκνευρισμένος πως δεν θέλει να τον ελέγχει και γενικότερα να τον καταπιέζει. Η αλήθεια είναι πως το ξέσπασμα που ενδέχεται να έρθει σήμερα, δεν πρέπει να λειτουργήσει ως αιτία τσακωμού, αλλά ως μια ευκαιρία να αναλογιστείς τα λάθη σου και να αλλάξεις στάση. Δες το σαν ένα είδος αφύπνισης.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σήμερα πρόκειται να μάθει ένα νέο για τον σύντροφό του, το οποίο θα τον εκπλήσσει κι όχι δυσάρεστα. Ίσως να μάθει για μια καλή πράξη του, για μια έκπληξη ή να ανακαλύψει μια πλευρά του χαρακτήρα του που δεν γνώριζε ως σήμερα. Κι ενώ τα νέα δεν αναμένεται να τον στενοχωρήσουν, καλό θα ήταν να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη σχέση του και να εστιάσει και στις ανάγκες του άλλου. Αν θεωρήσουμε τον άνθρωπο στο πλευρό μας δεδομένο, εκεί είναι που έχουμε χάσει τη μπάλα.

Αιγόκερως

Ένα νέο που θα φτάσει στα αυτιά σου ίσως να σε ταράξει σήμερα, όμως Αιγόκερε καλό θα ήταν να αντικρίσεις την αλήθεια κατάματα και να σκεφτείς που έπραξες εσύ λάθος. Καμία σχέση δεν είναι εύκολη ούτε μπορεί να λειτουργήσει στον αυτόματο, συνεπώς αν δεν προσπαθήσεις για τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να βρίσκεται πλάι σου, αργά ή γρήγορα θα τον δεις να κλείνει την πόρτα πίσω του.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Βρετανία: Πράσινο φως για ανάπτυξη και παραγωγή σε αμφιλεγόμενο κοίτασμα πετρελαίου

xristiana

Ομάδα Συναισθηματικής Ανάπτυξης Για Μαθητές Δημοτικού

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana