11/5/2024
Υλικά
- 1 κιλό γαύρο
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- Χυμό 1 λεμονιού λεμονιού
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Ρίγανη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Πλύντε καλά το γαύρο και σκουπίστε τον με χαρτί κουζίνας.
- Αλατοπιπερώστε, ρίξτε τη ρίγανη και προσθέστε το σκόρδο.
- Τοποθετήστε το γαύρο σε ένα πυρέξ, προσθέστε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού kai ανακατέψτε απαλά.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20- 25 λεπτά.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr