ΚεντρικήΚοινωνικά

Φοιτητική εβδομάδα ΑΠΘ: Ξεκινά η μεγάλη γιορτή

19/5/2024

Θέλεις να γνωρίσεις το πιο δυναμικό ομαδικό άθλημα στον κόσμο, το rugby, από τους Rugby Rebels; Να συμμετάσχεις σε ένα μοναδικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, αλά ποντιακά, γεμάτο μυστήρια, προκλήσεις, φαγητό τραγούδι και χορό; Να δεις πώς ήταν οι δεινόσαυροι, τον εξοπλισμό του γεωλόγου στο πεδίο αλλά και να μάθεις διάφορα fun facts για την επιστήμη της Γεωλογίας; Να συμμετάσχεις στον καθαρισμό του Θερμαϊκού κόλπου από επιπλέοντα απορρίμματα με τηλεκατευθυνόμενο όχημα;

Σε όλα τα παραπάνω αλλά και σε πολλά άλλα πολιτιστικά, επιστημονικά και αθλητικά δρώμενα θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επισκεφθούν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 31 Μαΐου 2024 και θα φιλοξενήσει 17 διαφορετικές εκδηλώσεις.

Η μεγάλη γιορτή του φοιτητικού κόσμου επανέρχεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας. Στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας, κάθε φοιτητική ομάδα έχει την ευκαιρία να εκφράσει και να υλοποιήσει τις ιδέες της και να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην πανεπιστημιακή καθημερινότητα.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, θέατρο, έκθεση φωτογραφίας, αθλητικά δρώμενα, γνωριμία με τις φοιτητικές επιστημονικές ομάδες του ΑΠΘ και πολλά άλλα.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.

αφισα

Πηγή: https://thesstoday.gr

Related posts

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τη νέα πιλοτική δράση επαγγελματικής κατάρτισης της ΔΥΠΑ με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

xristiana

Κονσίλερ: Οι make up artists σας αποκαλύπτουν ένα μυστικό εφαρμογής που θα σας ξετρελάνει!

xristiana

Αρχίζουν οι αιτήσεις για το «Αθλητικό Camp 2024» του Δήμου Πετρούπολης

xristiana