ΚεντρικήΟμορφιά

Τρεις αποχρώσεις κραγιόν που θα σου χαρίσουν λευκότερο χαμόγελο

29/5/2024

Το χαμόγελο είναι από τα πρώτα σημεία που παρατηρούμε όταν συναντάμε για πρώτη φορά έναν άνθρωπο και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην πρώτη εντύπωση.

Η σωστή φροντίδα των δοντιών είναι το βασικότερο βήμα για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αποχρώσεις κραγιόν που μπορεί να κάνουν τα δόντια να δείχνουν πιο κίτρινα σε σχέση με την πραγματική τους απόχρωση. Τα καλά νέα είναι ότι ορισμένες αποχρώσεις κραγιόν, φωτίζουν το χαμόγελο και βοηθούν τα δόντια να φαίνονται λευκότερα.

Οι αποχρώσεις κραγιόν για λευκότερο χαμόγελοΚόκκινο με μπλε υποτόνουςΤο κόκκινο κραγιόν είναι statement στο μακιγιάζ και είναι πάντα εντυπωσιακό ακόμα και με το πιο απλό outfit. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση κόκκινου, θα πετύχεις ένα εξίσου εντυπωσιακό χαμόγελο αφού το κόκκινο με μπλε υποτόνους εξουδετερώνει την κίτρινη απόχρωση των δοντιών. Επισκέψου το αγαπημένο σου κατάστημα καλλυντικών και ζήτησε ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους. Μόλις το δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη διαφορά!

Απαλό ροζ

Το απαλό ροζ κραγιόν δίνει την αίσθηση ότι τα δόντια είναι λευκότερα χάρη στους ψυχρούς του υποτόνους. Επίλεξε ένα ψυχρό ροζ κραγιόν με ματ φινίρισμα για να καμουφλάρεις την κίτρινη απόχρωση των δοντιών.

Δαμασκηνί ή Μπορντό

Οι μοβ και μπορντό αποχρώσεις λειτουργούν ακριβώς όπως και οι μπλε υποτόνοι. Εξουδετερώνουν το κίτρινο και κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά. Οι ιδιαίτερες αυτές αποχρώσεις κραγιόν είναι ιδανικές για όσους θέλουν να πετύχουν μια πιο τολμηρή και εκκεντρική εμφάνιση με ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

“Παλιές ιστορίες με νότες”

xristiana

Διαδικτυακή Διάλεξη Με Θέμα «Τέχνη Και Ψυχική Υγεία»

xristiana

Καιρός: Βροχερό το σκηνικό – Επιδείνωση από το βράδυ

xristiana