ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

19/5/2024

Το dry shampoo αποτελεί ένα βασικό και πολύ αγαπημένο πλέον προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά, καθώς οι ιδιότητες του να τα φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα και να τα αρωματίζει με φανταστικές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών είναι μοναδικές. Αυτό το προϊόν εγγυάται σε όλες τις γυναίκες πως δεν θα έχουν ποτέ ξανά μια bad hair day και για το λόγο αυτό δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα ομορφιάς, έτσι και το dry shampoo έχει το δικό του σωστό τρόπο εφαρμογής για μέγιστα αποτελέσματα. Σύμφωνα με την δερματολόγο Lindsey Zubritsky, θα πρέπει να το εφαρμόζεις απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και ειδικότερα στα σημεία εκείνα που εμφανίζουν μεγαλύτερη λιπαρότητα. Επίσης, συμβουλεύει να τηρείς μια απόσταση όταν ψεκάζεις το προϊόν ώστε αυτό να «πέφτει» ομαλά επάνω στο τριχωτό της κεφαλής.

Ακόμη, η δερματολόγος μιλώντας στο Byrdie, λέει πως ένα από τα πιο αγαπημένα της tips είναι η χρήση του dry shampoo τη νύχτα και όχι το πρωί. Ναι, σωστά διάβασες. Η Lindsey Zubritsky υποστηρίζει ότι εφαρμόζοντας το προϊόν πριν τον ύπνο, αυτό βοηθάει στη μεγαλύτερη απορρόφηση της λιπαρότητας από το τριχωτό, με αποτέλεσμα όταν ξυπνάς το πρωί, τα μαλλιά να δείχνουν φρεσκολουσμένα!

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς να προετοιμάσετε τα ξερά χείλη για το κραγιόν σας

xristiana

Τι λένε διαιτολόγοι να συνηθίσετε να πίνετε μετά τα 50 για να φεύγει το σπλαχνικό λίπος

xristiana

Τα καλλυντικά με βιταμίνες που περιποιούνται την επιδερμίδα στο μάξιμουμ

xristiana