ΖώδιαΚεντρική

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (13 – 19/5)

Το αστρολογικό σκηνικό προσφέρει ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, σύναψη νέων ερωτικών σχέσεων, κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικά κέρδη και πολλή τύχη. Πάρα πολύ ευνοημένα είναι τα ζώδια νερού και γης του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου και ειδικότερα οι Ταύροι.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (13 – 19/5)

Κριός

Όλο το αστρολογικό σκηνικό, αυτή την εβδομάδα, συνωμοτεί ώστε να αυξήσεις πολύ σοβαρά τα εισοδήματά σου. Μέχρι και 25 Μαΐου οι πλανήτες είναι μαζί σου για να μπεις σε νέες οικονομικές συμφωνίες που θα «κλειδώσουν» στην κατοχή σου, ιδιαίτερα στις 13 Μαΐου με κάποιο έξτρα εισόδημα να έρχεται με ξαφνικό τρόπο.

Ταύρος

Λίγο πριν φύγει ο Δίας από το ζώδιό σου αδειάζει όλο το σακί με τα δώρα επάνω σου αυτήν και την επόμενη εβδομάδα. Μην πάρεις «ομπρέλα» στην τύχη και αξιοποίησε αυτές τις μοναδικές όψεις καλοτυχίας, ξαφνικού έρωτα και δημιουργίας σχέσης ώστε να μην πάνε χαμένες. Οι πιο κερδισμένοι είστε οι Ταύροι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου αλλά και όλοι οι ωροσκόποι Ταύροι.

Δίδυμοι

Αν και μέχρι και 25 Μαΐου είναι ένα διάστημα πιο «εσωτερικό» για εσένα, που λειτουργεί σε παρασκηνιακό επίπεδο με επαφές και συναντήσεις που δεν ανακοινώνεις ακόμα, λειτουργεί πολύ εποικοδομητικά προς όφελός σου. Να ξέρεις ότι οι συζητήσεις που θα κάνεις στις 13 Μαΐου σχετικά με ζητήματα καριέρας σε «μυστικό» επίπεδο θα αποφέρουν «καρπούς» για την αύξηση των εισοδημάτων σου.

Καρκίνος

Λογικά αυτό το διάστημα το σπίτι το βλέπεις ως ξενοδοχείο γιατί είσαι από κάλεσμα σε κάλεσμα, από φιλικό τραπέζι σε ποτό και πάει βγαίνοντας! Στα πολύ ευχάριστα νέα είναι ότι δικτυώνεσαι παραπάνω και κάνεις πολύτιμες επαφές με ανθρώπους οι οποίοι μπαίνουν στη ζωή σου και μπορεί να σε βοηθήσουν να πετύχεις μεγάλους στόχους ζωής.

Λέων

Αυτή η βδομάδα είναι ένα δώρο για την καριέρα σου και όλα συνωμοτούν ώστε να πάρεις την προαγωγή, την αύξηση ή το bonus που χρειαζόσουν τόσο καιρό. Αυτό το διάστημα αποκτάς την μορφή εξουσίας που περίμενες μετά από πολύ κόπο και εργασιακό ιδρώτα. Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα συμβαίνουν στις 13 και 18 Μαΐου στον τομέα της καριέρας, ενώ τις ίδιες μέρες τα θετικά νέα συνοδεύονται και από αύξηση εισοδήματος.

Παρθένος

Αν εξαιρέσεις στις 17 Μαΐου μια ξαφνική κόπωση που μπορεί να έχεις και να πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω την υγεία σου, όλες οι υπόλοιπες μέρες είναι συγκλονιστικά θετικές με πολλές ευκαιρίες για σένα.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα έχει δύο τίτλους και θα ξεκινήσω από τον πιο ξενέρωτο. Αρχικά τακτοποιείς ό,τι αφορά έξοδα, λογαριασμούς, δάνεια, εφορίες και όλα αυτά τα διακανονίζεις με εξαιρετικό τρόπο. Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή στιγμή να επενδύσεις και να λάβεις κέρδη από κληρονομιές.

Σκορπιός

Θα ζήλευαν πολλοί την αστρολογική σου εύνοια αυτό το διάστημα, καθώς λίγο πριν φύγει ο Δίας από τον Ταύρο αδειάζει ένα «τουλούμι τύχης» στον ερωτικό τομέα πάνω σου – σε παρακαλώ μην πάρεις ομπρέλα στην τύχη!

Τοξότης

Μέχρι και τις 25 Μαΐου, το αστρολογικό σκηνικό σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις την υγεία σου και να βελτιώσεις την ευεξία σου ώστε να πετάς στα ουράνια όταν ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και θα φέρει τον έρωτα στη ζωή σου. Αυτό το διάστημα δες το ως ένα θετικό «προθάλαμο» για ευχάριστα γεγονότα που ασχολείσαι με το self care και self love.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα σου προσφέρει την επιτακτική ανάγκη να ερωτευτείς. Επειδή από μόνος σου ως Αιγόκερως δεν το έχεις σε προτεραιότητα, έρχεται η ζωή και τα όμορφα αστέρια να σου πούν «έλα, καιρός είναι να το βιώσεις κι αυτό!»

Υδροχόος

Ο τομέας που θα ασχοληθείς, μέχρι και 24 Μαΐου, είναι αυτός που αφορά το σπίτι ή τα μέλη της οικογένειάς σου. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα τώρα να μετακομίζεις και να πηγαίνεις στο σπίτι των ονείρων σου ή να βρίσκεις αυτό το σπίτι που πίστευες ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να εμφανιστεί μπροστά σου.

Ιχθύς

Η πιο επικοινωνιακή εβδομάδα είναι για σένα αυτή, με ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα να σε λούζουν με τύχη και να γνωρίζεις καινούργιο κόσμο που θα σε βάλει σε νέο κύκλο γεγονότων και ευκαιριών. Παράλληλα, το μυαλό σου δουλεύει με απίστευτες στροφές και οι πρωτοποριακές ιδέες είναι στο τσεπάκι σου.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

5η Επίδειξη Μόδας AMEA Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana

Τρώτε όταν πεινάτε ή κρατιέστε; Ποια είναι η σωστή κίνηση – Πολλαπλά τα οφέλη της

xristiana

Βουλωμένη μύτη: Αποσυμφόρηση σε πέντε απλά βήματα

xristiana