ΖώδιαΚεντρική

Οι δυνατοί του ζωδιακού: Τα 3 ζώδια που θα επιβιώσουν σε έναν δυστοπικό κόσμο

Κάποια ζώδια είναι φτιαγμένα για να αντέχουν στα δύσκολα, αφού καταφέρνουν να ξεπερνούν τους σκoπέλους που παρουσιάζονται στο διάβα τους και να προχωρούν μπροστά, έχοντας ψηλά το κεφάλι. Αυτά τα ζώδια είναι ιδιαίτερα τολμηρά, θαρραλέα και δυναμικά, διεκδικώντας κάθε φορά τη θέση τους στα πράγματα.Μπορεί κι άλλα ζώδια να διαθέτουν χαρακτηριστικά που αποδεικνύουν μια δυνατή προσωπικότητα, όμως τα συγκεκριμένα έχουν όλο τον συνδυασμό που θα τα βοηθήσει να επιβιώσουν ακόμα κι αν πάνε όλα στραβά, ακόμα κι αν έρθει το τέλος του κόσμου. Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά τους.

ΚριόςΟ Κριός μπορεί να επιβιώσει με σιγουριά σε έναν δυστοπικό κόσμο, ακολουθώντας το ένστικτό του. Έχει απεριόριστη ενέργεια, φοβερή αποφασιστικότητα και γενναιότητα, συνεπώς δεν πτοείται από τίποτα κι ό,τι συμβαίνει στη ζωή του, επιθυμεί να του δίνει την ανάλογη ερμηνεία, ώστε να τον ωφελεί και να προχωρά μπροστά. Την ίδια στιγμή, αποτελεί πηγή έμπνευσης για άλλους και πολλές φορές τον ικανότερο άνθρωπο να δώσει συμβουλές.

ΣκορπιόςΟ Σκορπιός είναι ένα από τα πιο θαρραλέα ζώδια στην αστρολογία. Έχει πίστη στις δυνάμεις του κι όχι άδικα, αφού μπορεί να βρει λύση για κάθε πρόβλημα και να επιβιώσει, πηγαίνοντας κόντρα στις πιθανότητες. Το μυαλό του λειτουργεί σαν κεντρική μονάδα που τον βοηθά να επιβιώνει και να πορεύεται, όσες κι αν είναι οι αναποδιές που θα του τύχουν. Είναι ένας μυστηριώδης τύπος και πάντοτε καταφέρνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τα πράγματα.

Υδροχόος

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια που κινούνται με βάση το μυαλό τους, ο Υδροχόος επηρεάζεται πάντοτε από το πνεύμα του και λειτουργεί σύμφωνα με αυτό. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε συνθήκη – όσο περίεργη και αν είναι αυτή – και να επιβιώσει, ακολουθώντας το ένστικτό του. Είναι μια πολυσύνθετη προσωπικότητα και κάθε κομμάτι του τον βοηθάει να πορεύεται σε αυτή τη ζωή και να είναι αποτελεσματική με ό,τι καταπιάνεται.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πόσο ασφαλής είναι ο συνδυασμός περιποίησης δέρματος με νιασιναμίδη και βιταμίνη C

xristiana

Καλοκαιρινά γυναικολογικά προβλήματα: Χρήσιμες συμβουλές από τον ειδικό

xristiana

Στο Ηράκλειο το «Minoan Robot Sports Competion Global Olympiad»

xristiana