ΚεντρικήΟμορφιά

Με αυτό το beauty hack θα αποκτήσεις ζουμερά & σαρκώδη χείλη – Θα χρειαστείς 2 μόνο προϊόντα!

3/5/2024

Χάρη σε αυτό το δημοφιλές beauty trick, που έρχεται ολοταχώς από την πλατφόρμα του TikTok, θα πεις αντίο στα σκασίματα αποκτώντας ζουμερά και λαχταριστά χείλη και μάλιστα χωρίς να καταφύγεις σε fillers.

To μόνο που θα χρειαστείς για να το πετύχεις ένα δυο προϊόντα, που το πιο πιθανόν είναι να τα έχεις ήδη στο μπουντουάρ σου. Ποια είναι αυτά; Ένας ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ και ένα lip balm χειλιών. (δες και για το lip contouring, την τεχνική για να αποκτήσεις ζουμερά χείλη σαν να έχεις βάλει fillers)

Με αυτό το beauty hack θα αποκτήσεις ζουμερά & σαρκώδη χείλη – Θα χρειαστείς 2 μόνο προϊόντα!

Μια μικρή δόση από έναν ορό με υαλουρονικό οξύ πάνω στα χείλη, η οποία συμπληρώνεται από μια γενναιόδωρη στρώση lip balm είναι η λύση που υπόσχεται απαλά, ζουμερά και ενυδατωμένα χείλη, σύμφωνα με τα τελευταία trends του TikTok.

Για να το δοκιμάσεις εφάρμοσε πάνω στα χείλη ένα όρο με υαλουρονικό οξύ, χωρίς άρωμα– για να μειώσεις και τον κίνδυνο ερεθισμού- και αφού απορροφηθεί καλά από την επιφάνεια τους άπλωσε μια πλούσια ποσότητα από ένα lip balm ή μια βαζελίνη.

Πώς λειτουργεί

Το υαλουρονικό οξύ χάρη στις πολύτιμες ιδιότητές σου συγκρατεί το νερό στην επιφάνεια των χειλιών διατηρώντας τα ενυδατωμένα, ενώ ακόμη προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Μάλιστα σε συνδυασμό με το lip balm που θα εφαρμοστεί στη συνέχεια σφραγίζει το αποτέλεσμα και έτσι τα χείλη δείχνουν σούπερ juicy. Σημείωσε ότι το συγκεκριμένο κόλπο έχει βρει ήδη ανταπόκριση εκτός από τους TikTokers και από δερματολόγους, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά του ενάντια σε ξηρότητα και αφυδάτωση, μεταξύ άλλων. Όσο για τη συχνότητα; Μπορεί να εφαρμοστεί έως και 3 φορές την ημέρα για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στα χείλη σου.

Δες και ένα βίντεο του TikTok με την εφαρμογή του

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Υαλουρονικό οξύ: Πώς μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να επουλώσει τις πληγές πιο γρήγορα

xristiana

Πρόσκληση στην Ημερίδα: «Ενδοοικογενειακή Βία – Εγκληματικότητα»

xristiana

Solveit show από τον Αχιλλέα Γεωργίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννου

xristiana