ΚεντρικήΚοινωνικά

«Η Στιγμή Μας»: Παράσταση από μαθητές και μαθήτριες της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

31/5/2024

Με την καθιερωμένη τους, καλοκαιρινή παράσταση, σε μια διασκευή του έργου «Αριθμημένοι» του Ελίας Κανέτι, αποχαιρετούν τη φετινή περίοδο και ταυτόχρονα παρουσιάζουν την δουλειά τους στο κοινό οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρακολουθούν το θεατρικό τμήμα του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης, το οποίο προσφέρει κάθε χρόνο η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Η διασκευή έχει τίτλο «Η Στιγμή Μας» και ανεβαίνει 2,3 και 4 Ιουνίου στις 20:30 στο θέατρο του δημοτικού Πολιτιστικού οΠολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος), με ελεύθερη είσοδο.

Η θεατρική ομάδα «Τσαλακωμένοι», όπως την έχουν ονομάσει, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό της δασκάλας τους Αντιγόνης Σταυροπούλου, δημιουργήθηκε το 2022. Ο στόχος της είναι τα μέλη της, μέσα από την επαφή τους με την τέχνη του θεάτρου, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν, να ενωθούν και να συνυπάρξουν, ελεύθερα και ασφαλή μαζί.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μαθαίνουν τις τεχνικές του θεάτρου, πάνω και κάτω από το σανίδι, σε όλα τα πόστα, ετοιμάζοντας την παράσταση που παρουσιάζουν στους θεατές στις αρχές του καλοκαιριού.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Scandinavian waves: Το αβίαστα «cool girl» χτένισμα του καλοκαιριού

xristiana

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

xristiana

6ος Ιστορικός Περίπατος Αφιερωμένος Στην Ειρήνη

xristiana