ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (15/05): Ερμής στον Ταύρο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής σήμερα το απόγευμα περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Μέχρι 3 Ιουνίου οι σκέψεις που θα κάνουμε και τα μηνύματα που θα έρχονται θα προσπαθούμε να τα φιλτράρουμε από ένα περισσότερο αντικειμενικό πρίσμα για να τους δώσουμε σημασία και υπόσταση.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα μας βοηθήσει να ασχοληθούμε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα και να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε εγχείρημα στηρίζεται σε ρεαλιστικές προσδοκίες με πείσμα και σταθερότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο είναι το στοίχημα του Ερμή στον Ταύρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μέχρι 3/6 ο Ερμής στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στον Ταύρο έως 3/6 σας βάζει σε σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 3/6 βοηθά τις δράσεις εκείνες που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθάει να θέσετε έναν κατευθυνόμενο σκοπό αυτή την στιγμή και να τον φέρετε εις πέρας μέχρι 3/6. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθά να στοχεύσετε σε ένα όραμα μέσα από εποικοδομητική και δομημένη σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στον Ταύρο έως 3/6 θα σας βοηθήσει να έχετε ιδέες και να κάνετε σκέψεις οι οποίες είναι πιο απλές οπότε και περισσότερο προσβάσιμες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με περισσότερη ησυχία, απλότητα και υπομονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με περισσότερο αποτελεσματικούς τρόπους σας βοηθά ο Ερμής στον Ταύρο να εργαστείτε μέχρι 3/6. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Ταύρο έως 3/6 εμπλουτίζει την επιθυμία σας με περισσότερη θέληση και αντοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής επηρεάζει ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 3/6. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι σκέψεις γίνονται περισσότερο σταθερές και οι αποφάσεις σας πιο στιβαρές με τον Ερμή στον Ταύρο να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας μέχρι 3/6. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Θάνος Πλεύρης στο Fortune Greece CEO Initiative: «Το ΕΣΥ είναι εθνικό και όχι αναγκαστικά κρατικό»

xristiana

Tο «σκοτεινό» μέλλον της βιομηχανίας – Πώς θα είναι τα εργοστάσια του μέλλοντος

xristiana

Θεσσαλονίκη: Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες στην 1η ημερίδα στίβου ΑμεΑ “ΕΛΠΙΔΑ 2023”

xristiana