ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (13/05): Έντονη δυναμική η σημερινή ημέρα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (13/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Μεταξύ 11πμ και 1μμ καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές δράσεις μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Το πέρασμα της στο ζώδιο του Λέοντα απέναντι από τον Πλούτωνα σήμερα ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια πολύ βαθιά όνειρα και επιθυμίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε ή θέλετε να επεκτείνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με το σπίτι και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, οι καταστάσεις τρέχουν και εσείς ευέλικτα κινείστε γύρω από αυτές. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο σας προς το μεσημέρι δίνοντας την σκυτάλη σε θέματα που σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά ή κάτι πολύτιμο που έχετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς και σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε τις ψυχικές σας φορτίσεις να επηρεάσουν την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μέσω της κοινωνικότητάς σας μπορείτε να φέρετε αυτό που ζητάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να μην χάσετε τις ισορροπίες, εκεί που δεν θα το θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας να σας καθοδηγήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε διαλλακτική στάση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, έντονη η δυναμική σήμερα ειδικά σε τομείς όπως οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Δράση Συγκέντρωσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας Για Την Ουκρανία

xristiana

Αγίου Βαλεντίνου: Πώς εξηγείται ο έρωτας επιστημονικά – Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά;

xristiana

Δαιδικτυακή Ημερίδα για τον καρκίνο από την ALL.CAN Greece

xristiana