ΚεντρικήΚοινωνικά

Γιορτή Γεύσεων στη Θεσσαλονίκη

25/5/2024

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την αρμόδια Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού σας προσκαλούν στον Εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί με τίτλο:


ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΩΝ: Γεύσεις Ιστορίας της Ε.Ε.
την Δευτέρα 27 Μαΐου, ώρα 19:30- 21:30,
στον προαύλιο χώρο της Βίλα Μπιάνκα, (Θεμ. Σοφούλη 3)παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας Βασίλη Γάκη.

Εδέσματα και ποτά από 27 κράτη – μέλη

Τα 27 κράτη – μέλη που συναποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπροσωπηθούν από αντίστοιχα εδέσματα και ποτά, σε μια εκδήλωση που συνδυάζει γαστρονομία και ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης με περισσότερα από 400 κέντρα στην Ε.Ε. και δεκαπέντε στην Ελλάδα. Τα κέντρα έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών τοπικά για ευρωπαϊκά θέματα.

Με τη διοργάνωση δραστηριοτήτων πληροφόρησης και συμμετοχής, ενισχύουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επωφελούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωσης σε καθημερινή βάση, τονίζοντας παράλληλα την προστιθέμενη αξία της.

Το EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης είναι επισκέψιμο και παρέχει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, Δευτέρα με Παρασκευή 09.00- 15.00, στην έδρα του, Κυδωνιών 2 (περιοχή Ποσειδωνίου) και διαδικτυακά.

► Info

Δευτέρα 27 Μαϊου 2024
Ώρες 19:30 – 21:30
Προαύλιος χώρος Βίλα Μπιάνκα, Θεμ.  Σοφούλη 3
Ελεύθερη είσοδος

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Δήμος Αλίμου: Είστε έτοιμοι για το πιο δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη;

xristiana

Τα τέσσερα οφέλη υγείας που έχει το τζατζίκι

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana