ΚεντρικήΟμορφιά

Γήινα smokey eyes: Δημιουργήστε εύκολα το πιο hot μακιγιάζ

12/5/2024

Τα smokey eyes αποτελούν ένα διαχρονικό μακιγιάζ ματιών, που ταιριάζει σε όλες και μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις σας. Ωστόσο, το κλασικό αυτό στιλ σε αποχρώσεις του μαύρου και του ανθρακί, δεν είναι το μόνο που αξίζει την προσοχή σας. Τα γήινα smokey eyes είναι ένα εξίσου hot μακιγιάζ, που «ζεσταίνει» το βλέμμα και είναι ιδανικό για τους επόμενους μήνες. Σε αυτό το eye look, το καφέ, το nude, το χρυσό και το χάλκινο χρώμα στις σκιές κυριαρχούν. Εάν θέλετε να αναδημιουργήσετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ μόνες σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα κι ετοιμαστείτε για τις πιο «καυτές» εμφανίσεις.

Πώς θα κάνετε γήινα smokey eyes βήμα-βήμα

#1

Το μυστικό για ένα eye makeup με διάρκεια είναι το primer ματιών, ειδικά αν έχετε πιο λιπαρά βλέφαρα. Εφαρμόστε το σε όλο το κινητό βλέφαρο και ταμπονάρετέ το καλά με τα δάχτυλα ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, για να απλωθεί ομοιόμορφα.

#2

Σύμφωνα με τον makeup artist, Dani Parkes, ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα γήινο smokey eye look είναι να ξεκινήσετε με ένα eyeliner σε γήινο τόνο ή μια γήινη σκιά σε μορφή στικ. Όποιο κι αν επιλέξετε, εφαρμόστε το προϊόν κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων και κάντε πολύ καλό blending πηγαίνοντας το χρώμα προς τα πάνω, προς το κινητό βλέφαρο, για να δημιουργήσετε τη βάση σας για τα smokey eyes.

#3

Πάρτε την αγαπημένη σας παλέτα με γήινες σκιές και απλώστε ένα χρώμα λίγο πιο σκούρο από τη βάση σας στην πτυχή (crease) του ματιού, χρησιμοποιώντας ένα fluffy πινέλο ματιών για blending. Όταν τελειώσετε, με ό,τι έχει απομείνει στο πινέλο, περάστε το κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

#4

Χρησιμοποιώντας ένα πιο κοντό πινέλο ματιών για blending, ακουμπήστε την άκρη του σε μια ψυχρή καφέ σκιά, πιέστε απαλά το πινέλο στο χέρι σας για να φύγει η περίσσια ποσότητα σκιάς κι εφαρμόστε τη σκιά στην εξωτερική πλευρά του ματιού, μπλεντάροντάς τη με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω, για να δημιουργήσετε ένα γατίσιο αποτέλεσμα.

#5

Το κλειδί για ένα υπέροχο smokey eye look είναι η τέλεια μετάβαση από το ανοιχτό στο σκούρο χρώμα. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό, fluffy πινέλο ματιών, μπλεντάρετε απαλά τυχόν «σκληρές» γραμμές των σκιών που εφαρμόσατε, για να έχετε ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα.

#6

Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο σκιών, ειδικό για λεπτομέρειες, εφαρμόστε μια γήινη ή κρεμ απόχρωση -πιο ανοιχτή από αυτή που βάλατε στη βάση σας- στην εσωτερική γωνία των ματιών και κάτω από το τόξο των φρυδιών. Προαιρετικά, εφαρμόστε και μια γήινη σκιά με shimmer ή λίγο glitter στο κέντρο του κινητού βλεφάρου, για να «ανοίξετε» το βλέμμα σας και να χαρίσετε λάμψη στα γήινα smokey eyes σας.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εθελοντική αιμοδοσία στη Λότζια

xristiana

Θεσσαλονίκη: Πασχαλιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης για τα παιδιά της Ουκρανίας

xristiana

Προσωπικός Βοηθός: Τελική Παράταση Έως 15 Ιουνίου Για Αιτήσεις

xristiana