ΚεντρικήΜαγειρική

Τα πιο τέλεια μάφιν φράουλας

16/2/2024

Υλικά

  • 250γρ. φράουλες
  • 2 αυγά
  • 30γρ. στέβια
  • 60ml. γάλα αμυγδάλου
  • 100γρ. γιαούρτι
  • 1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φακελάκι ζελέ φράουλας 0%
  • 150γρ. αλεύρι
  • 3κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι.

Εκτέλεση

Πλύνε και κόψε σε μικρά κομμάτια τις φράουλες σου και στράγγιξε τες με λίγο χαρτί κουζίνας. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις καταψυγμένες. Στη συνέχεια, σε ένα μπολ βάλε τα αυγά με τη στέβια και ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε το γάλα αμυγδάλου και το γιαούρτι και ανακάτεψε πάλι. Ύστερα βάλε τη βανίλια και το φακελάκι του ζελέ, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ανακάτεψε καλά και ύστερα πρόσθεσε και τις φράουλες (άσε πολύ λίγες φράουλες για τη διακόσμηση). Βάλε το μείγμα σου σε φορμάκια για μάφιν πρόσθεσε από πάνω τις υπόλοιπες φράουλες και ψήσε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Καλή σας απόλαυση!

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Κιρσοί: Mύθοι και αλήθειες από τον ειδικό

xristiana

Ελπίδες δίνει φάρμακο που εγκρίθηκε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού – Θα προσφερθεί σε 300.000 γυναίκες στη Βρετανία

xristiana

Εβδομάδα διαδικτυακών παρουσιάσεων για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Πολυτεχνείο Κρήτης

xristiana