14/2/2024
Υλικά
2 αυγά
100 γρ γάλα
40 γραμμάρια μαρμελάδας μούρων χωρίς ζάχαρη
140 γραμμάρια βατόμουρα
70 γρ αλεύρι ρυζιού
25 γρ αλεύρι καρύδας
5 γρ χυμό λεμονιού
25 γρ αλεύρι ρεβιθιού
90 γρ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. σκόνη πρωτεΐνης, ορός γάλακτος, με άρωμα βανίλια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη και τη μαρμελάδα. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα και μετά προσθέτουμε τα αλεύρια, τη σκόνη πρωτεΐνης και το μπέικιν πάουντερ.
Αφού τα ανακατέψουμε, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, την τριμμένη καρύδα και τα βατόμουρα. Ανακατεύουμε και αδειάζουμε μίγμα σε φορμάκια για muffins. Στη συνέχεια ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
Πηγή: https://jenny.gr