ΚεντρικήΟμορφιά

Facial Massage: Τα ευεργετικά οφέλη του μασάζ στο πρόσωπο!

15/2/2024

Τι μπορεί να είναι σούπερ ευεργετικό για την επιδερμίδα σου;

Το μασάζ προσώπου φυσικά, που είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να βελτιώσεις την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός σου.

Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, στη μείωση του πρηξίματος και της φλεγμονής αλλά και στην χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Δες αρχικά μερικές κινήσεις μασάζ, όπου μπορείς να κάνεις και μόνη σου σπίτι το βράδυ, με τα χέρια αλλά και με ένα gua sha tool, εφαρμόζοντας παράλληλα την κρέμα προσώπου ή το λάδι σου!

@abbybaffoe

Some face snatching to start the day ✨ learned this from the queen @gracie_norton 🫶🏼 #lymphaticdrainage #lymphaticdrainagemassage #snatchedface #facialmassage

♬ Sia – Xeptemper

Ποια είναι τώρα τα οφέλη του μασάζ προσώπου;

#Aύξηση της κυκλοφορίας του αίματος:

Το μασάζ βοηθά στην τόνωση της ροής του αίματος και της λεμφικής αποσυμφόρησης, που μπορεί να βελτιώσει τον τόνο και την υφή του δέρματος.

#Μείωση πρηξίματος:

Το απαλό μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος και του πρηξίματος, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια και τα μάγουλα.

#Λείανση ρυτίδων:

Στα σημεία που εντοπίζεις πιο έντονες γραμμές, πρέπει να επιμείνεις, ειδικά στις ρινοπαριακές με ανοδικές κινήσεις, κάνοντας μασάζ με ένα jade roller!

#Χαλάρωση:

Το μασάζ προσώπου είναι μια χαλαρωτική και καταπραϋντική εμπειρία, βοηθώντας στη μείωση του στρες και της έντασης στους μύες του προσώπου.

#Καλύτερη απορρόφηση προϊόντος:

Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας να διεισδύσουν πιο βαθιά, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

Πραγματικά θα δεις μεγάλη διαφορά εάν κάνεις καθημερινά κάποιες ασκήσεις στο σημείο που εντοπίζεις χαλάρωση, όπως το σαγόνι ή τον λαιμό!

Τα λάδια θρέψη λόγω της ολισθηρότητας βοηθούν πολύ σε αυτές τις ασκήσεις!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ενημερωτική εκδήλωση για τη βία ανηλίκων

xristiana

Σχιστό: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς

xristiana

Καρκίνος του μαστού: Τον ξεπερνούν πλέον σχεδόν όλες οι γυναίκες όταν ανιχνεύεται νωρίς

xristiana