ΚεντρικήΟμορφιά

Eye Rollers: Πολύτιμα όπλα ομορφιάς για τα μάτια σου μόνο

5/2/2024

Η χρήση του ρολού προς τα προβληματικά σημεία του δέρματος, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση φλεγμονής και πρηξίματος, προσφέροντας ένα άμεσο αίσθημα ανακούφισης. Συνεπώς, η συνεχής χρήση του συμβάλλει στην ομαλή και ανανεωμένη εμφάνιση του δέρματος.

Επιπλέον, η προσθήκη στην ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας αποτελεί μια ευκαιρία να εκφράσετε την ευγένεια και την αγάπη για τον εαυτό σας καθημερινά. Η χρήση ρολών ματιών και άλλων εργαλείων μπορεί να προσθέσει πολυτέλεια στην εμπειρία ομορφιάς σας, ενισχύοντας την αίσθηση ευεξίας.

Η επαγγελματίας makeup artist Jenny Patinkin εξηγεί ότι η κίνηση του ρολού στην περιοχή που παρουσιάζει λεμφική συμφόρηση βοηθά στη μετακίνηση υγρών που μπορεί να προκαλούν πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Αυτό μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή, το πρήξιμο και να προσφέρει μια καλύτερη εμφάνιση.

Παράλληλα, προτείνεται η συνέπεια στη χρήση του roller, καθώς αυτό μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία στο πρόσωπο. Επομένως, η εφαρμογή αυτής της πρακτικής στη ρουτίνα σας μπορεί να έχει οφέλη στη συνολική υγεία και την εμφάνιση του δέρματος.

 Όσον αφορά την επίδραση στην απορρόφηση των προϊόντων, παρατηρείται ότι η κυκλοφορία στο πρόσωπο μπορεί να ενισχύσει τη δράση τους. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο μύθος αυτός για την απορρόφηση προϊόντων δεν υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες, σύμφωνα με τους επαγγελματίες όπως η Jenny Patinkin.

Ωστόσο, η ίδια επισημαίνει ότι η δράση του ρολού ματιών μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση από το πρήξιμο, ενώ είναι εξαιρετικό και για προετοιμασία του προσώπου για το μακιγιάζ, προσδίδοντας μια πιο φρέσκια και τεντωμένη εμφάνιση.

Όσον αφορά την καταπολέμηση του πρηξίματος, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα φλεγμονής, είτε αυτή οφείλεται σε κατανάλωση αλατιού, αλλεργίες ή έλλειψη ύπνου. Η χρήση του eye roller πριν από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις ή φωτογραφήσεις μπορεί να παρέχει γρήγορη λύση στο πρόβλημα.

Συνεπώς, η συνεχής και συνεπής χρήση τους μπορεί να συμβάλλουν στη βελτίωση της όψης και της υγείας του δέρματος.

Σχετικά τώρα με την αποθήκευση των εργαλείων περιποίησης, η επιλογή του να τα τοποθετείτε στο ψυγείο ή ακόμα και στην κατάψυξη είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Σύμφωνα με την Jenny Patinkin, αυτό έχει και αισθητηριακή πτυχή και επηρεάζεται από την αγγειοσύσπαση του δέρματος.

Ενώ το να τοποθετείτε τα εργαλεία στο ψυγείο ή ακόμα και στην κατάψυξη μπορεί να προσφέρει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, πρέπει να γίνεται με προσοχή. Η κατάψυξη μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το δέρμα, ενώ τα εργαλεία από φυσική πέτρα μπορούν να προσφέρουν τα επιθυμητά οφέλη ακόμα και χωρίς ψύξη.

Συνεπώς, η συνεπής φροντίδα του δέρματος με ρολά ματιών και άλλα εργαλεία αποτελεί μια θετική συνήθεια που μπορεί να ενισχύσει την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας σας.

 Τέλος, σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε  το ρολό προς μία κατεύθυνςη. Η συνέπεια σε αυτήν την κίνηση εξασφαλίζει ότι μετακινείτε αποτελεσματικά τα υγρά που μπορεί να οδηγούν σε πρηξίματα. Αν κυλήσετε προς εμπρός και πίσω, δεν επιτυγχάνετε το ίδιο αποτέλεσμα..

Επιτρέψτε λοιπόν στη σταθερή αυτή πρακτική να ενσωματωθεί στη ρουτίνα σας, προσφέροντας συνολική φροντίδα και ευεξία στο δέρμα σας.

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις Με Επίκεντρο Τη Θάλασσα Από Τον Δήμο Θερμαϊκού

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 15/2

xristiana

Δράση Ευαισθητοποίησης «Η Χρήση Του Διαδικτύου Από Τα Παιδιά Και Τους Εφήβους»

xristiana