ΚεντρικήΚοινωνικά

3o Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Χαλάνδρι – Το «πειρατικό κάλεσμα» επιστρέφει

3/2/2024

Το «πειρατικό κάλεσμα» επέστρεψε με το 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης», με τη συμμετοχή παιδιών των γυμνασίων του Χαλανδρίου.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δύο προηγούμενων τουρνουά, που ενθουσίασαν τα παιδιά, ο Δήμος και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου στηρίζουν και την 3η διοργάνωση.

Στο 3ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν 5 ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, να αγωνιστούν και να διακριθούν για τις προσπάθειές τους.

Η αγωνιστική ανοίγει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί με τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 28 Απριλίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσφέρει το αθλητικό κέντρο «Μ. Παπαδάκης» για τις προπονήσεις των ομάδων, όπως και πλήρη αθλητικό εξοπλισμό, ενώ η προσπάθεια των παιδιών καθοδηγείται και ενισχύεται από το επιστημονικό προσωπικό και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, της Διεύθυνσης Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου.

Παιδιά γεμάτα δημιουργικότητα

Tα παιδιά έχουν οργανώσει, με πολύ κέφι και μεράκι, τις ομάδες τους, έχουν σχεδιάσει τα σήματά τους και τις αθλητικές τους στολές, ενώ κανονίζουν τις φιλικές τους αναμετρήσεις, συντάσσουν το φάκελο συμμετοχής τους στη διοργάνωση, δημιουργούν εικαστικά και κοινοποιούν στα social media την προετοιμασία τους και τη διεξαγωγή των αγώνων.

Ανάμεσα σε «Columbians», «Mpironi», «Δόξα Χαλανδρίου», «Brazileiros» και «Αστέρας Χαλανδρίου», θα κερδίσει ο καλύτερος.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Οι τροφές που «ξεχειλώνουν» τη μέση και συρρικνώνουν το μυαλό

xristiana

Διασωστική Ομάδα Πιερίας: Παιδιατρικό Σεμινάριο Με Πιστοποίηση Από Το ERC

xristiana

Ρήγας Βελεστινλής (Φεραίος)

xristiana