ΚεντρικήΚοινωνικά

Τo Thessaloniki Street Food Festival 

7/2/2024

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για την 7η, ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, γεμάτο φαγητό, events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού!

Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIFHelexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

Τα εισιτήρια για αυτό το εντυπωσιακό και σύγχρονο πάρκο γεύσεων που παρουσιάζει η δημιουργική ομάδα SoulFoodThessaloniki μόλις κυκλοφόρησαν. Προκειμένου λοιπόν να επισκεφτείτε το σημείο συνάντησης όλων των foodies της χώρας μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας αποκλειστικά από το More.com(πρώηνViva.gr) ΕΔΩ:TSFF – Tickets

Θα σας περιμένουν περισσότερα από 30 περίπτερα streetfood με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος και 5restingareas για να απολαύσετε τις δημιουργίες τους.

Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα. Απελευθερώστε τους γευστικούς σας κάλυκες κι ετοιμαστείτε να σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις που θα συναντήσετε ή μπορεί και να σας συναντήσουν καθώς με τόσες πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο θα είναι πολλά αυτά που πρέπει ν’ ανακαλύψετε. Θα ταξιδέψουμε νοερά σε γευστικά μονοπάτια με αρώματα από Μεξικό, Αμερική, Ιαπωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Περού και πολλά ακόμη σε ένα υπέροχο «ταξίδι» απόλαυσης σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη.

Την απόλαυση των υπέροχων αυτών γεύσεων θα ολοκληρώνει και φέτος ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα, όπως πάντα σε 2 stages, με εκρηκτικά liveαπό σπουδαίους καλλιτέχνες και Dj που σύντομα θα ανακοινωθεί. Καθώς θα γεύονται οι επισκέπτες τις streetfood επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει.

Η SoulFoodThessaloniki θα συνεχίσει φυσικά και την οικολογική της δράση #CelebrateAwerenessστα 2 Festival της επιδιώκοντας να ενημερώσει το κοινό και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ενεργειακό της αποτύπωμα. Στόχος η συνέχιση της διαδικασίαςupcycling των πλαστικών ποτηριών που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια των φεστιβάλ και η μεταποίηση των πλαστικών απορριμμάτων που δημιουργούν.  Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ακριβείς δράσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του ThessalonikiStreetFoodFestival.

Tο φεστιβάλ θα λειτουργεί Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακο από τις  12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Grab your Ticket& Enter theLuskious TSFF Park

TSFF – Tickets

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E –TicketsΑποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:

https://www.more.com/happenings/festival/thessaloniki-street-food-festival-2024/

ΤιμέςΕισιτηρίωνΓενικήΕίσοδος: 5€

Thessaloniki Street Food Festival 2024 – Info

ΠούΔΕΘ – TIF Helexpo

Πότε: 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου

Πόσο:5€ | Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών

Διοργάνωση: SoulFoodThessaloniki

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505

E – mailsoulfoodthessaloniki@gmail.com

Ώρες λειτουργίας:17:00 – 00:00  | Πέμπτη & Παρασκευή 12:00 – 00:00| Σάββατο  & Κυριακή

Πηγή: https://thesstoday.gr

Related posts

Προστατευθείτε από την κατάθλιψη τρώγοντας… burger! (μελέτη)

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, ένα οικονομικό θέμα έχει τα φόντα να προχωρήσει πολύ καλά»

xristiana

Είναι ασφαλές να καταναλώνετε σπόρους σουσαμιού στην εγκυμοσύνη;

xristiana