ΖώδιαΚεντρική

Σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα: Ποια ζώδια θα επηρεάσει αυτή η έντονη όψη

Οι σχέσεις κινούνται στα άκρα για τις επόμενες ημέρες, αφού η ενέργεια από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μπορεί να είναι εκρηκτική.

Ο Πλούτωνας σηματοδοτεί πως χάνεται η «πολιτισμένη πλευρά» στις ανθρώπινες σχέσεις, και έρχεται στην επιφάνεια κάτι υποχθόνιο. Μπορεί να νιώσουμε συναισθήματα πρωτόγνωρα, τα οποία δεν ξέρουμε πως να διαχειριστούμε.

Ή η αγάπη και η απόλαυση, πολύ γρήγορα να μετατραπούν σε αντιπάθεια και μίσος. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για όλα τα ζώδια, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή. Θα είναι δύσκολο να βρούμε ηρεμία, ενώ η σεξουαλική διάθεση κορυφώνεται.

Οι σκηνές ζηλοτυπίας, οι εμμονές και τα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας θα είναι τώρα έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές ή να μας βασανίζουν αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα: Καρκίνος

Η σύνοδος αυτή θα φέρει πολύ έντονο πάθος στη ζωή σας, είτε για καλό είτε όχι. Θα υπάρξει σίγουρα ένταση και πολύ πιθανό να βιώνετε κάθε συναίσθημα στα άκρα. Ίσως νιώσετε πως χάνετε τον έλεγχο στις ερωτικές σας σχέσεις, και έτσι θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να ασκήσετε πίεση και εξουσία.
Κάτι το οποίο δεν βγαίνει ποτέ σε καλό. Μπορεί κάποιοι από εσάς να φτάσετε στο σημείο εμμονής και να κάνετε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Είναι σημαντικό γι’ αυτό το διάστημα να μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να καθορίσουν τις πράξεις σας.
  • Ζυγός

  • Αυτή η σύνοδος είναι σπάνια ευνοϊκή, και για εσάς τους Ζυγούς μπορεί πράγματι να σας ωφελήσει, αν την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ο Υδροχόος είναι ένα φιλικό για εσάς ζώδιο, και αυτό σημαίνει πως η ένταση και το πάθος θα είναι θετικά. Ίσως τώρα νιώσετε πως θέλετε να εστιάσετε στα ερωτικά σας, να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πάθος που σας χαρίζει αυτή η όψη αλλά χωρίς να επιτρέπετε στην σκοτεινή πλευρά σας να σας κυριεύσει.
  • Υδροχόος

  • Αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο ζώδιο σας και πιθανώς θα σας κάνει να νιώσετε, όπως δεν είχατε ξανανιώσει. Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, ή να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Αυτή η όψη φέρνει και ενέργεια για ριζικές αλλαγές, γι’ αυτό αν νιώσετε πως μια κατάσταση δεν σας γεμίζει πια, θα βρείτε το θάρρος να αποχωρήσετε από αυτή. Είναι σημαντικό να μείνετε μακριά από αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και μοτίβα σκέψης.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

42η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 29/7

xristiana

Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα Για Τον Καρκίνο Του Παγκρέατος

xristiana