ΚεντρικήΟμορφιά

Ο σωστός τρόπος για να αφαιρέσεις τα μαύρα στίγματα

17/2/2024

Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο είναι κάτι που λίγο ή πολύ, έχουμε αντιμετωπίσει οι περισσότερες στη ζωή μας.

Και ενώ γνωρίζουμε καλά πως δε πρέπει να τα αφαιρούμε με τα χέρια μας, έχουμε μπει πολλές φορές στον πειρασμό να το κάνουμε. Όπως όλα τα πράγματα όμως στη ζωή, δε θέλει κόπο αλλά τρόπο και παρακάτω θα διαβάσεις τον σωστό.

Ξεκίνησε με ένα scrub προσώπου που θα ανοίξει τους φραγμένους πόρους οι οποίοι εγκλωβίζουν τη λιπαρότητα και το σμήγμα. Άπλωσέ το σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα και κάνε μασάζ, χωρίς να τρίβεις δυνατά το πρόσωπο, για μερικά δευτερόλεπτα.

Ξέβγαλε με άφθονο νερό και στέγνωσε το πρόσωπό σου ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα. Στην αγορά σίγουρα θα έχεις δει τις ειδικές ταινίες για μαύρα στίγματα. Αυτές οι ταινίες είναι ο πιο δυνατός σου σύμμαχος στην αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων.

Τις τοποθετείς στη μύτη, το πιγούνι και το μέτωπο (θα τις βρεις και στα αντίστοιχα σχήματα κομμένες) αφού τις ενεργοποιήσεις με νερό και θα τις αφαιρέσεις μετά από λίγο. Θα παρατηρήσεις πως έχουν αιχμαλωτίσει το σμήγμα πάνω τους. Μετά από αυτή τη διαδικασία φρόντισε να πλύνεις καλά το πρόσωπό σου και προχώρησε με τη skincare ρουτίνα σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Μαλλιά: Το κοινό λάθος που μπορεί να κάνετε στην εφαρμογή της μάσκας

xristiana

Πάνω από 1,3 εκατ. γυναίκες διαγνώστηκαν με γυναικολογικούς καρκίνους το 2020

xristiana

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων» Από Το ΕΚΠΑ

xristiana