ΖώδιαΚεντρική

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (26/2 – 3/3)

Εβδομάδα ευκαιριών και ανατροπών έχει το αστρολογικό μενού, αφού Ήλιος και Ερμής θα συναντήσουν τον Κρόνο, οπότε θα υπάρξει μια έντονη ανάγκη να συγκεντρωθούμε ή γενικά να οργανωθούμε καλύτερα.

Αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, πλην της Κυριακής, που η Αφροδίτη συναντά με τετράγωνο τον Ουρανό και φέρνει προ εκπλήξεως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (26/2 – 3/3)

Κριός

Είναι μια εβδομάδα που θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η με τις σκέψεις σου, ώστε να δεις ποιες κινήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου.

Στις 28 Φεβρουαρίου είναι καλό να έχεις ένα μπλοκάκι μαζί σου ώστε να καταγράψεις τα όνειρα και τα πλάνα σου, ειδικά για ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί. Είναι καλή ημέρα για να προετοιμαστείς για σοβαρές συζητήσεις με τους ανωτέρους σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως να μάθεις ένα καλό επαγγελματικό νέο το οποίο ετοιμαζόταν εδώ και καιρό και το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Από το Σαββατοκύριακο, θα πρότεινα να δώσεις προσοχή σε διαδικτυακές αγορές γιατί η καταναλωτική μανία μπορεί να έχει αρνητική δράση στον λογαριασμό σου.

Ταύρος

Μια εβδομάδα γεμάτη γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις προβλέπεται να είναι για εσένα αγαπημένε Ταύρε. Θεωρώ ότι πρόκειται για μια περίοδο που πρέπει να εκμεταλλευτείς ώστε να πετύχεις τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα.

Ήδη, από την αρχή της εβδομάδας θα είσαι σε θέση να κάνεις αρκετές γόνιμες συζητήσεις προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Αν θέλεις κάποια προαγωγή, αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να κάνεις τέτοια συζήτηση στο αφεντικό σου.

Από την άλλη, προς το τέλος της εβδομάδας, φίλοι σε ξεσηκώνουν για βόλτες και δεν αποκλείεται σε αυτή την έξοδο να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές.

Το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει λίγο ανήσυχο, καθώς ενδέχεται να προκύψει ένα προσωπικό θέμα το οποίο μπορεί να διαταράξει την ισορροπία στον εργασιακό σου χώρο.

Δίδυμοι

Είναι μια εβδομάδα που εστιάζει, κυρίως, στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να κουραστείς παραπάνω, αλλά να θυμάσαι ότι αργότερα θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

Ειδικά γύρω στις 28, θέλει προσοχή στην οργάνωση χρόνου ώστε να διαχειριστείς καλύτερα όποια θέματα προκύψουν στον χώρο εργασίας σου. Σε καμία περίπτωση μην εμπλακείς σε συζητήσεις με συναδέλφους ή το αφεντικό σου, χωρίς να έχεις σκεφτεί την έκβαση, καθώς μπορεί να μην σου αρέσει αυτό που θα ακούσεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα μάθεις για μια εξέλιξη πάνω σε ένα project που θα σε ανακουφίσει.

Την Κυριακή ίσως θελήσεις να ψάξεις για κάποιο έξτρα σεμινάριο ή να κλείσεις ένα ταξίδι αναψυχής προκείμενου να κάνεις διάλειμμα από όλους και όλα.

Καρκίνος

Το mood αυτής της εβδομάδας είναι ότι θες να αποδράσεις και δεν εννοώ να πάρεις απλά το αμάξι και να κάνεις βόλτες. Θες ένα ταξίδι για να αλλάξεις παραστάσεις ή πρέπει να κάνεις διάφορες επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Περνάς μια περίοδο που σκέφτεσαι σοβαρά να επενδύσεις σε επιπλέον σπουδές με κάποιο πτυχίο, το οποίο θα σου ανοίξει τους ορίζοντες και ίσως σε οδηγήσει σε καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες.

Αν υπήρχε θέμα νομικής φύσεως που σε απασχολούσε, να ξέρεις ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα μάθεις για μια πολύ θετική εξέλιξη.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται σχετικά ήρεμο για εσένα. Ωστόσο, την Κυριακή είναι πιθανό να προκύψει μια οικονομική υποχρέωση που δεν είχες υπολογίσει και να σε προβληματίσει.

Λέων

Με έντονα ερωτικά vibes ξεκινάει η εβδομάδα για σένα, αγαπημένε μου Λέοντα. Εάν είσαι ελεύθερος, μπορεί αυτές τις ημέρες να ρίξεις έντονη… γυμναστική στην κρεβατοκάμαρα.

Από την άλλη, γύρω στις 28 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Ερμή- Δία, θα μπορέσεις ίσως να φτάσεις σε μια επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σου επιτρέψει να λύσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

Ευχάριστο προμηνύεται και το Σαββατοκύριακο, ειδικά για σένα που είσαι σε σχέση καθώς θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου. Προσοχή την Κυριακή -αν είσαι σε σοβαρή σχέση-, μην αναλωθείς σε τσακωμούς με τον σύντροφο για τη δουλειά σου και χαλάσεις τις ισορροπίες στο σπίτι σου.

Παρθένος

Είναι μια εβδομάδα, αγαπημένε Παρθένε, όπου αν έχεις δεσμό, θα κληθείς να δεις με πιο «ζεστό μάτι» την σχέση σου και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα αν δεν θέλεις να καταλήξεις ελεύθερος πάλι. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται μια γνωριμία να «σοβαρέψει» .

Συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου, να ξέρεις ότι ο Κρόνος σε περιμένει στη γωνία να κάνεις τον απολογισμό για τη σχέση που έχεις -αν είσαι σε μια. Μπορεί να κάνεις άβολες συζητήσεις αλλά είναι για το καλό σου.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις συζητήσεις να προκύψει και μια σχέση από απόσταση.

Το Σαββατοκύριακο αν προγραμματίζεις να κάνεις κάτι με το εξωτερικό ή με θέμα νομικής φύσεως, να υπολογίσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας που μπορεί να σε βγάλουν εκτός πλάνου.

Ζυγός

Εσύ, αγαπημένε Ζυγέ, να ξέρεις ότι σε περιμένει μια εβδομάδα που θα τρέχεις να διευθετήσεις θέματα της καθημερινότητας, αλλά μη φοβάσαι γιατί θα τα καταφέρεις και ενδέχεται να κάνεις και περισσότερα πράγματα από όσα περίμενες.

Προς το τέλος της εβδομάδας, μάλιστα, αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο, να περιμένεις μια ευχάριστη εξέλιξη στην καριέρα σου. Εάν ψάχνεις δουλειά, θεωρώ ότι 29 Φεβρουαρίου είναι ιδανική μέρα να στείλεις το βιογραφικό σου.

Ερωτικό προβλέπεται το σαββατοκύριακο, αφού ανεβάζεις ρυθμούς και θέλεις να περάσεις καλά στη κρεβατοκάμαρα με το σύντροφό σου ή το situationship σου -αν δεν είσαι σε σχέση. Την Κυριακή θα νιώσεις την ανάγκη να βγάλεις προς τα έξω τη δημιουργικότητα σου, μόνο πρόσεχε μην την εξαντλήσεις στην ικανότητά σου να γονατίσεις την πιστωτική σου.

Σκορπιός

Πιθανότατα, το σύμπαν αποφάσισε να το παίξει προξενήτρα αυτή την εβδομάδα, για εσένα Σκορπιέ που είσαι ελεύθερος, καθώς υπόσχεται μια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει κανονικά. Αυτό αφορά ιδιαίτερα εσένα που είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο.

Αν από την άλλη είσαι δεσμευμένος/ παντρεμένος δεν αποκλείεται να είσαι σε σοβαρές συζητήσεις για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας ή να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί.

Βέβαια, αν δεν είσαι σε καμία τέτοια φάση, θεωρώ ότι στις αρχές τις εβδομάδας θα έχεις αρκετή έμπνευση ώστε να καταπλήξεις τους πάντες σε ένα project με τη δημιουργικότητά σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, μια γνωριμία σοβαρεύει αρκετά με προοπτικές να γίνει σχέση κανονική, ενώ το Σαββατοκύριακο, αν είσαι σε σχέση, πρόσεχε μη χαλάσεις το -κατά τα άλλα όμορφο-, διήμερο με γκρίνια για θέματα του σπιτιού.

Τοξότης

Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα, αγαπημένε Τοξότη. Μπορεί να βρίσκεσαι σε φάση που θες να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή να μετακομίσεις. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, μπορείς να κάνεις μια σοβαρή έρευνα αγοράς ώστε να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό τον στόχο.

Μάλιστα, στο τέλος της εβδομάδας, εμφανίζεται μια νέα προοπτική για εύρεση σπιτιού ή μια σχετική εξέλιξη που σε ανακουφίζει.

Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται αρκετά επικοινωνιακό, με αρκετές προτάσεις για βόλτες με φίλους, ενώ πιθανόν να δεχθείς κάποιο φλερτ από μια γνωριμία που θεωρούσες έως τώρα φιλική. Την Κυριακή, αν φύγεις για κάποια μονοήμερη εκδρομή, πρόσεχε την οδήγηση και το μεταφορικό σου μέσο.

Αιγόκερως

Αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρεις, αγαπημένε Αιγόκερε, να βάλεις πολλά «τικ» στα κουτάκια των υποχρεώσεών σου.

Από τη μία, αυτές οι μέρες προσφέρονται για νέες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων, από την άλλη σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις και να μιλήσεις με νέα άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα και -γιατί όχι-, να ερωτευθείς.

Η αρχή της εβδομάδας, λοιπόν, είναι αφιερωμένη καθαρά στο θέμα καριέρας μέσα από την ανάπτυξη επαφών και συνεργασιών και προς το τέλος της θα υπάρχουν έξοδοι γεμάτες γνωριμίες με πολλές προοπτικές.

Το Σαββατοκύριακο, προσοχή αν είσαι γονιός γιατί ένα έξοδο το οποίο μπορεί να αφορά το παιδί σου, σε βγάζει εκτός του οικονομικού σου πλάνου. Το ίδιο ισχύει για εσένα που δεν έχεις παιδιά αλλά έχεις κάνει μια αγορά όπου έδωσες πολλά λεφτά χωρίς λόγο.

Υδροχόος

Είναι μια εβδομάδα που θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο για τα οικονομικά σου, Υδροχόε.

Στις αρχές της εβδομάδας, ειδικά αν είσαι γεννημένος πρώτο δεκαήμερο, θα μπορέσεις να δεις τι εναλλακτικοί τρόποι υπάρχουν για να αυξήσεις το εισόδημά σου αλλά και πώς να κάνεις καλύτερο budgeting προκειμένου να μην μένεις «ταπί και ψύχραιμος».

Από την άλλη, με επιτυχία θα διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο έχει προκύψει μέσα στο σπίτι σου.

Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να το περάσεις με εξόδους με φίλους και τον σύντροφό σου αν γίνεται. Ας αποφύγεις, ιδιαίτερα την Κυριακή, να αναλωθείς σε καυγάδες που θα προκύψουν με άτομα της οικογένειάς σου για ορισμένα θέματα στο σπίτι.

Ιχθύες

Σου ανήκει δικαιωματικά η εβδομάδα αφού θα καταφέρεις με την εξωστρέφειά σου να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα και να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου.

Η εβδομάδα ξεκινάει μοναδικά αφού θα διευθετήσεις κάποια θέματα παρασκηνιακά. Στις 28, με την σύνοδο Ηλίου Ερμή Κρόνου στο ζώδιο σου, βγαίνεις μπροστά και κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο διάβα σου. Η σκέψη σου είναι πιο συγκεντρωμένη, πιο ώριμη και είσαι πιο στοχοπροσωλημένος/η από ποτέ.

Στη συνέχεια, γύρω στις 29 με 1η του μήνα, σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να κάνεις μια δύσκολη συζήτηση με κάποιον που απέφευγες καιρό γιατί φοβόσουν την εξέλιξή της.

Το Σαββατοκύριακο θα κλειστείς πάλι μέσα για να ανακτήσεις δυνάμεις αλλά καλό είναι να δώσεις προσοχή σε ό,τι νέα (κουτσομπολιά) ακούσεις αυτές τις ημέρες γιατί θα έχουν το στοιχείο της υπερβολής.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης: Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στον ύπνο

xristiana

Τα συστατικά στα serums που θα σου εξασφαλίσουν λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα

xristiana

Eκδήλωση Την Παρασκευή 15/7, Στο Καφέ Άρτεμις, Στο 2ο Χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Ανατολικού Για Μια Αξέχαστη Βραδιά Με Άρωμα Φιλανθρωπίας

xristiana