ΚεντρικήΚοινωνικά

Ξεκινά Σχολή Γονέων από τον Δήμο Βριλησσίων

2/2/2024

Θέλοντας να υποστηρίξει τους γονείς στον δύσκολο ρόλο τους, ο Δήμος Βριλησσίων ξεκινά τη Σχολή Γονέων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αντιδημαρχία Οικογενειακής Πολιτικής προχωρά σε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα διευκολύνει τις σχέσεις των γονέων μεταξύ τους, τις σχέσεις γονέων – εκπαιδευτικών, τις σχέσεις όλων με τα παιδιά.

Ένα πρόγραμμα που θα δώσει την ευκαιρία όλοι να κατανοήσουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Η Σχολή Γονέων Βριλησσίων ξεκινά με πρώτο θέμα «Νεανική Επιθετικότητα – Σχολικός Εκφοβισμός» με ομιλήτρια την Οικογενειακή Σύμβουλο και Συγγραφέα, Τένια Μακρή την Παραασκευή 9/2/2024 στις 19:00 στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (πρ. ΤΥΠΕΤ)

Ο Δήμος προσκαλεί όλους να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει μηνιαίες συναντήσεις σε κλειστή ομάδα γονέων που θα πραγματοποιούνται από τους:

  • Νίκος Τομαράς, σύμβουλος / ψυχοθεραπευτής (συνθετικό μοντέλο)-ειδικός εκπαιδευτικός – συγγραφέας.
  • Γιάννης Κοσμόπουλος, ειδικός παιδαγωγός, εκπαιδευτής ενηλίκων, σύμβουλος – εκπαιδευτής σχολών γονέων, διευθυντής στο 4ο Δημοτικό Βριλησσίων.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-6131204 ή στο mail ant.oikogeneias@vrilissia.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην ομάδα.

Πηγή: https://enypografa.gr

Related posts

«Φτιάχνουμε μάσκες και στολές τις φιγούρες του Πάμπλο Πικάσσο» στο Ανοιχτό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου

xristiana

Συννεφιά με τοπικές βροχές – Έως τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Από Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Την Κυριακή Στη ΔΕΘ

xristiana