ΖώδιαΚεντρική

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: 3 ζώδια που θα έχουν νέα επεισοδιακά ξεκινήματα

Σε λίγες ώρες πραγματοποιείται μια πολύ σημαντική Νέα Σελήνη για την αστρολογία

Ιδιαίτερα σημαντική και αναζωογονητική θα είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 μοίρες και 41 λεπτά του Υδροχόου στις 10/02/2024. Ένα τέτοιο γεγονός συμβολίζει πάντα την αρχή ενός κύκλου, τα νέα ξεκινήματα και τις προοδευτικές αλλαγές.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών, των εκπλήξεων, αλλά και της «επανάστασης», της αλλαγής. Ο Υδροχόος επίσης, το ζώδιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί, είναι ένα ζώδιο επαναστατικό, μοναδικό και αντισυμβατικό.Αυτή θα είναι μια περίοδος όπου θα κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή, στην καριέρα και στα προσωπικά. Αν σκεφτόσασταν πολύ καιρό ότι κάτι θέλετε να αλλάξετε, αλλά φοβόσασταν τη γνώμη και την κριτική των άλλων, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει τη δύναμη να ακούσετε μόνο τη δική σας φωνή.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε και στον Ουρανό, ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε αυτό το αστρολογικό δρώμενο και φέρνει ξαφνικές αλλαγές, αποκαλύψεις και εξελίξεις. Μπορεί να έρθουν απρόοπτα ή ευκαιρίες. Όλα είναι πιθανά με τον Ουρανό.

Τέλος, αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία, σύγχυση και αβεβαιότητα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο:

  • Ταύροι

Ο Ουρανός ο οποίος συμμετέχει ενεργά στη Νέα Σελήνη, βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει πως θα επηρεαστείτε άμεσα από τα γεγονότα. Σας περιμένουν ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις τόσο στην καριέρα και την φήμη σας, όσο και στις σημαντικές για εσάς σχέσεις. Είναι λογικό να πιεστείτε ψυχολογικά για το επόμενο διάστημα, αφού δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Πριν όμως αφήσετε την ανασφάλεια να σας κυριεύσει, προσπαθήστε να ακούσετε το ένστικτο σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

  • Σκορπιοί

Μια πολύ παράξενη και συναισθηματικά βαριά περίοδος ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς. Αυτές τις ημέρες θα έχετε ανατροπές και ξαφνικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα και τις σχέσεις.Μπορεί να έρθετε από το πουθενά αντιμέτωποι με κάποιες προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας και να ξεσπάσετε τα νεύρα σας. Η όψη της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει προβλήματα και αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και να υπάρξουν καβγάδες, εντάσεις και διαφωνίες. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που εκφράζεστε και διεκδικείτε, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές, για να αποφύγετε τυχόν ρήξεις.

  • Υδροχόοι

Δέχεστε την μεγαλύτερη επιρροή της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης, και αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να επαναστατήσετε. Μπορεί να έχετε καινοτόμες ιδέες ή να προκύπτουν ξαφνικά λύσεις σε προβλήματα ετών και να φύγουν από πάνω σας βάρη που κουβαλάτε καιρό. Από την άλλη όμως ο Ουρανός σας κάνει πιο απερίσκεπτους και παρορμητικούς, γι’ αυτό κάντε ένα βήμα την φορά. Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ώθηση να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί και ό,τι σας κρατάει στάσιμους.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

xristiana

8 συστατικά που αξίζει να δοκιμάσεις για τέλειο δέρμα

xristiana

14ο Ετήσιο Ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας

xristiana