ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (18/02)

Λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Πρακτικά σήμερα ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος κόπος και πιθανά να μετράει περισσότερο ο τρόπος παρά ο χρόνος που θα διαθέσετε σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δράστε μέσα από την καρδιά σας και ελάτε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε δικούς σας ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας φέρνει πολλές σκέψεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε την παρουσία σας και την φροντίδα σας σε κάποιον που αγαπάτε και είναι κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από ομάδες ή άτομα τα οποία έχετε κοινούς στόχους να ανταλλάξετε ιδέες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας μέσα από προσωπικά παραδείγματα και στόχους που έχετε πετύχει με τη δυναμική σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται άλλοι να νομίζουν πως τους κρύβετε κάτι ή πως δεν θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, είναι σημαντικό σήμερα να δώσετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και αν χρειαστεί να αφήσετε δικά σας θέματα στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, ένα εργασιακό θέμα ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα κινητοποιείται και μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Μην νιώθετε πως αφήνετε πράγματα στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Βόλου

xristiana

Γιατί σκουραίνουν οι θηλές στην εγκυμοσύνη;

xristiana

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

xristiana