ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια και φιλίες: Ποιοι συμπεριφέρονται στους φίλους σαν οικογένεια

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις, άλλωστε

Υπάρχουν πολλών ειδών φίλοι. Υπάρχουν εκείνοι που εμφανίζονται μόνο όταν είναι όλα καλά και στα δύσκολα τους ψάχνεις -που στην πραγματικότητα δεν είναι φίλοι σου. Υπάρχουν εκείνοι που μιλάτε κάθε μέρα για τα πάντα. Υπάρχουν και εκείνοι που έχετε χαθεί αλλά όταν μιλάτε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Η φιλία μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα.

Στην πραγματικότητα, μπορείς να δεθείς με τον οποιονδήποτε. Υπάρχουν, όμως, κάποια ζώδια που πραγματικά ξεχωρίζουν όταν πρόκειται για θέματα φιλίας, αφού αντιμετωπίζουν τους φίλους σαν οικογένεια -με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι οι κολλητοί που φέρονται σαν μεγάλα αδέρφια, είναι πάντα εκεί για σένα, σε συμβουλεύουν (είτε το ζητήσεις είτε όχι), σε φροντίζουν, προσπαθούν να σε «ανεβάσουν» όταν έχεις κακή διάθεση και δημιουργείται ένας ισχυρός δεσμός που αντέχει στο χρόνο.

Ζώδια και φιλίες: Ποιοι συμπεριφέρονται στους φίλους σαν οικογένεια

Καρκίνος

Είναι εύκολο να ξεχάσεις ότι η Καρκίνος κολλητή σου δεν είναι πράγματι συγγενής σου. Αυτό το ζώδιο του νερού θα αναφέρεται στη μαμά σου ως μαμά της και θα εμφανίζεται σε κάθε σημαντικό γεγονός της οικογένειας -από γενέθλια μέχρι οικογενειακές γιορτές. Θεωρεί τον εαυτό της επίτιμο μέλος της οικογένειάς σας και συμπεριφέρεται ανάλογα.

Όταν οι Καρκίνοι διαλέγουν φίλους, τους κρατάνε για πάντα, αφού παίρνουν τις σχέσεις πολύ σοβαρά. Όπως ένας συγγενής, ο Καρκίνος θα σε «ξελασπώσει» από οποιαδήποτε κατάσταση, δε θα σε κρίνει όταν τα κάνεις μαντάρα (τουλάχιστον όχι για πολύ) και θα μοιραστεί τα πάντα μαζί σου, από ρούχα και μακιγιάζ μέχρι φαγητό -εκτός από τις τηγανιτές πατάτες.

Ζυγός

Αν καταφέρεις να μπεις στον κλειστό κύκλο ενός Ζυγού, είναι σαν να έχεις γίνει μέλος της οικογένειάς του. Δίνουν μεγάλη έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και οι φιλίες τους αντέχουν στον χρόνο. Το πιθανότερο είναι ότι θα γνωριστείς με έναν Ζυγό στο δημοτικό και θα μείνετε κολλητοί για πάντα. Θα είναι εκεί στα «πάνω σου και τα κάτω σου» και θα είναι το πρώτο άτομο που θα σκεφτείς όταν θες να μιλήσεις.

Μην ξεγελιέσαι από τις ζυγαριές στο σύμβολό τους, στην πραγματικότητα ξέρουν πώς να μην γίνονται επικριτικοί και θα σε συμβουλεύουν σαν μεγάλος αδερφός/η. Αν περνάς ένα δύσκολο χωρισμό θα εμφανιστούν στην πόρτα με το αγαπημένο σου φαγητό και θα κοιμούνται στον καναπέ μέχρι να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως

Μήπως ο Αιγόκερως φίλος σου έρχεται απροειδοποίητα επίσκεψη σπίτι σου, τρώει από το ψυγείο σου και αράζει στον καναπέ σου χωρίς καν να σε ρωτήσει; Είναι λογικό αφού «mi casa, su casa», έτσι νιώθει. Για εκείνον είστε αδέλφια και νιώθει άνετα σπίτι σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να σου τηλεφωνεί κάθε τόσο για να τσεκάρει αν είσαι καλά και αν χρειάζεσαι κάτι.

Είναι πάντα ευθύς σε ό,τι λέει και έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, κάτι που εξηγεί γιατί τελικά λέτε τα πάντα ο ένας στον άλλον, ακόμα και τα πιο σημαντικά μυστικά σας. Σε έχει δει στα καλύτερα και τα χειρότερά σου και είναι πάντα εκεί να σε βοηθάει. Πιο BFFE δεν γίνεται.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Περιστέρι Με Θέμα «Φροντίζοντας Τα Κακοποιημένα – Παραμελημένα Παιδιά»

xristiana

Έρχεται εμβόλιο mRNA που θα παρέχει ανοσία για τη γρίπη

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 12/1

xristiana