News ΑΜΕΑΚεντρική

ΕΣΑμεΑ: Συνέχιση Λειτουργίας Μικτού Κέντρου – Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα»

21/2/2024

ΕΣΑμεΑ: Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής

Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία που λειτουργεί το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Α.με.Α. «Η Γέφυρα», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων από τη Δευτέρα 12/2/2024 έως και την Τρίτη 27/2/2024, οι δυνητικά άμεσα ωφελούμενοι της δομής που λειτουργεί ως Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.μεΑ και συγκεκριμένα τα άτομα με κινητικές αναπηρίες ή με αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-συμμετοχής – δήλωση, στο πλαίσιο της απόφασης ένταξης της Πράξης «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ Α.ΜΕ.Α. «Η ΓΕΦΥΡΑ» του Π.Σ.Α.ΜΕ.Α. με Κωδικό ΟΠΣ 6003376 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2021-2027», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το πρόγραμμα στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών, στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και στην πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού, και στην καταπολέμηση των διακρίσεων και την προώθηση της ισότητας των ευκαιριών. Ο αριθμός ωφελουμένων, που εξυπηρετεί η δομή είναι 20 άτομα. Το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. «Η Γέφυρα» του Π.Σ.Α.ΜΕ.Α., προκειμένου να καλύψει πιθανές αποχωρήσεις ωφελούμενων κατά την διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος προβαίνει στην κάλυψη κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων.

Η αίτηση δύναται να υποβληθεί από τον ίδιο τον ωφελούμενο ή το νόμιμο εκπρόσωπό του (δικαστικό συμπαραστάτη, επίτροπο ή ασκούντα την επιμέλειά του). Ειδικότερα, για τους ωφελούμενους που διαβιούν σε ιδρύματα κλειστής περίθαλψης και εφόσον δεν έχει οριστεί νόμιμος εκπρόσωπος τους, την αίτηση δύναται να την υποβάλει ο νόμιμος εκπρόσωπος του αρμόδιου φορέα, συνοδευόμενη από σχετική απόφαση υποβολής αίτησης του αρμόδιου οργάνου του ιδρύματος.

Τα στοιχεία που απαιτούνται στις αιτήσεις που θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους, οι ειδικότεροι όροι συμμετοχής στο πρόγραμμα, η διαδικασία επιλογής των δυνητικά ωφελούμενων, ο τρόπος μοριοδότησης των αιτήσεων, οι παρεχόμενες υπηρεσίες της δομής και κάθε άλλο απαραίτητο στοιχείο μπορούν να ζητηθούν από το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας “Η ΓΕΦΥΡΑ” του Π.Σ.Α.μεΑ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν και να προσέλθουν στο αρμόδιο γραφείο του «ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» στην οδό Δημοκρατίας 8 ή στη γραμματεία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Η ΓΕΦΥΡΑ» του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ στην τοποθεσία Βαλανάς Νεχώρι, επί της επαρχιακής οδού Χίου – Καλλιμασιάς, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 08:00 π.μ.-16:00 μ.μ. προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτησή τους και να καταθέσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, με σκοπό να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2271030388.

Πηγή: https://www.healthweb.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δυσκολία στην κατάποση: Ποια προβλήματα υγείας υποδεικνύει

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 22/1

xristiana

Η #1 συνήθεια για ροφήματα/ποτά, ώστε να μειωθεί το σπλαχνικό λίπος μετά τα 40, σύμφωνα με διαιτολόγους

xristiana