ΖώδιαΚεντρική

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια ευνοούνται στον έρωτα για το επόμενο διάστημα και ποια όχι

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας αφιερωμένος στον έρωτα και δεν μας αφήνει παραπονεμένους ούτε αστρολογικά

Ο Φεβρουάριος είναι επίσημα εδώ και με τη σειρά του φέρνει μια σειρά από αστρολογικά δρώμενα που θα φέρουν την ενέργεια τους και θα μας επηρεάσουν σε πολλά επίπεδα. Ο μήνας που είναι αφιερωμένος στον έρωτα και τα πάθη μόλις ξεκίνησε, και στο παιχνίδι έχουμε τον Πλούτωνα, πλανήτη της μεταμόρφωσης και των κρίσεων.

Έχουμε επίσης και τον Ερμή, ο οποίος μπαίνει στον Υδροχόο και φέρνει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική μας ζωή. Τα σημαντικά δρώμενα ξεκινούν στις 10/02/2024 όπου έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που δημιουργεί επαναστατική διάθεση μέσα στις σχέσεις μας και μας επιτρέπει να κάνουμε ριζικές αλλαγές στη ζωή μας.

Άρης και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Υδροχόου στα μέσα του μήνα και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τη διάθεση να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό στον έρωτα και να ξεφύγουμε από τις προβλέψιμες καταστάσεις.

  • Η πιο ρομαντική όψη του μήνα είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα λίγο πριν τον Άγιο Βαλεντίνο, δηλαδή στις 13/02/2024. Αυτό το εξάγωνο μας βοηθά να συμφιλιωθούμε με ένα πρόσωπο και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση.

Όσο φτάνουμε προς το τέλος του μήνα, τόσο το καλύτερο, αφού από τις 14/02/2024 έως και τις 22/02/2024, η εκρηκτική συνάντηση Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο θα πυροδοτήσει έντονα πάθη και θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί γιατί δεν χρειάζεται περαιτέρω πίεση.

Τέλος, στις 24/02/2024 η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα και μας βοηθά να βάλουμε τα όρια μας σε μια σχέση. Πρόκειται για μια ημέρα που θα ήταν πολύ χρήσιμο να την εκμεταλλευτούμε για συζητήσεις και επίλυση προβλημάτων μέσα στη σχέση.

Ποια ζώδια ευνοούνται στον έρωτα για το επόμενο διάστημα και ποια όχι

Οι Καρκίνοι, Ζυγοί, και οι Υδροχόοι είναι αυτοί που θα επωφεληθούν περισσότερο από τις εξελίξεις του Φεβρουαρίου και θα εστιάσουν στον έρωτα και τις σημαντικές σχέσεις της ζωής τους.

Από την άλλη, οι Αιγόκεροι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Λέοντες θα έχουν ορισμένες κομβικές στιγμές μέσα στο μήνα, οι οποίες θα αφορούν κυρίως αλλαγές και καθοριστικές αποφάσεις. Ίσως τα ερωτικά να μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Τέλος, οι Κριοί εστιάζετε περισσότερο σε θέματα που αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά σας, οι Δίδυμοι βρίσκετε ξανά την κοινωνικότητα σας με τον Ερμή στον Υδροχόο και οι Παρθένοι απολαμβάνετε έναν ευχάριστο μήνα, με έμφαση στην πνευματική ανάπτυξη και τα ταξίδια. Το ίδιο και οι Τοξότες.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Το νέο trend του TikTok σε στέλνει για απολαυστικό ντους

xristiana

Δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης για την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βέροιας

xristiana

Ε.Σ.Α.μεΑ.: «Εκστρατεία ενημέρωσης ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους για τα δικαιώματά τους»

xristiana