ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση με θέμα το bullying στα σχολεία

18/2/2024

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο Γυμνάσιο των Βασιλικών, θα πραγματοποιηθεί αλληλεπιδραστική συνάντηση – ομιλία με θέμα “Πόση Βία ακόμη;“. Tην  διοργανώνουν η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Σχολικών Κοινοτήτων και Κύκλοι δια βίου Μάθησης Δήμου Θέρμης».

θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην αναγνώριση των ενδείξεων bullying και στο πώς μπορούμε γονείς, εκπαιδευτικοί, οικογένεια, σχολείο και τοπική κοινωνία να βοηθήσουμε ουσιαστικά τα παιδιά μας, είτε αυτά βρίσκονται στη θέση του θύματος, είτε στη θέση του θύτη, είτε είναι οι θεατές! Η διάλεξη απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς.

Εισηγήτρια θα είναι η Ελένη Περράκη, Ψυχολόγος, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, συνεργάτις της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. Συντονίστρια είναι η Ελευθερία Πήτα, Ψυχολόγος, στέλεχος της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού του δήμου Θέρμης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Related posts

Εκδόθηκαν οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 3Κ και 4Κ με 40 θέσεις για άτομα με αναπηρία και συγγενείς

xristiana

Η πανδημία γέρασε πρόωρα τον εγκέφαλό μας, προειδοποιούν οι επιστήμονες

xristiana

#JobDay Flea Market Thessaloniki

xristiana