ΖώδιαΚεντρική

Εβδομάδα με επαναστατική διάθεση και απρόοπτα γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Mια νέα εβδομάδα του Φεβρουαρίου μόλις ξεκινά, και έρχεται με επαναστατική διάθεση. Από τη μια έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο και από την άλλη έντονες αντιθετικές όψεις, οι οποίες θα φέρουν απρόοπτα στην καθημερινότητα. Ο Ερμής θα είναι πρωταγωνιστής, όπως επίσης ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο του ξαφνικού και απρόοπτου και μεγαλύτερη ένταση και αναταραχές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Είναι, επίσης, σημαντικό να δείξουμε προσοχή σε χειριστικές διαθέσεις και προσπάθειες από άλλους να μας επιβληθούν.

Ποια ζώδια θα δεχτούν τις περισσότερες αλλαγές μέσα στο επόμενο διάστημα;

  • Ταύροι

Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, αφού πλέον το τοπίο σας ξεκαθαρίζει από τις ανάδρομες πορείες που είχατε στο ζώδιο σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε νέες βάσεις για τη ζωή σας και να δουλέψετε σκληρά για ό,τι θέλετε να πετύχετε. Στη διαδρομή σας θα έχετε απώλειες και αλλαγές που μπορεί να μην σας αρέσουν, ωστόσο σημασία έχει να ακούσετε το ένστικτό σας και όχι τους γύρω σας. Μη φοβάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό ή να αλλάξετε πορεία στα επαγγελματικά σας και στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας από εδώ και πέρα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας στηρίζει να κάνετε τις αλλαγές (Ουρανός) που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

  • Υδροχόοι

Με διάθεση για αλλαγές συνεχίζει ο Φεβρουάριος, καθώς ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας ανεβαίνουν. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και να προωθήσετε τη δουλειά σας και το έργο σας. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 10/02, επηρεάζει όσους έχετε γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία για όλη τη γενέθλια χρονιά σας και υπόσχεται νέα ξεκινήματα, αλλά και απρόσμενες αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα σε όλα τα μέτωπα. Μέσα στο επόμενο διάστημα, επηρεάζονται πολλοί τομείς της ζωής σας και θα χρειαστεί να είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί.

  • Σκορπιοί

Ένα πολύ ιδιαίτερο διάστημα ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς, καθώς ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο. Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια πιθανώς να σας απασχολήσουν και να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές. Ίσως μερικές σχέσεις σας φτάσουν σε ένα τέλμα και παρά το γεγονός πως η συναισθηματική σας εμπλοκή θα είναι ιδιαίτερα έντονη, καλό θα ήταν να εστιάσετε στον εαυτό σας. Όπως καταλαβαίνετε, η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη και σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Ίσως με τη Νέα Σελήνη στις 10/02 αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας, αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Πώς να μειώσετε τα προβλήματα ύπνου κατά την εμμηνόπαυση

xristiana

 Ένας παππούς 82χρονών θέλει να πάει στην Μύκονο να δει τι γίνεται σε αυτό το νησί….! 

xristiana

25/6: Αξίες και κτήσεις σας απασχολούν σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana