ΚεντρικήΚοινωνικά

Διαδραστικό εργαστήριο από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ν. Λάρισας

27/2/2024

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ν. Λάρισας (ETAL), ως διαπιστευμένος οργανισμός Erasmus συνεχίζει τις δράσεις κινητικότητας και διάχυσης που στοχεύουν στην ανάπτυξη και βιωσιμότητα του Συλλόγου αλλά παράλληλα και στην αναβάθμιση πτυχών του προσωπικού, πολιτειακού και εργασιακού προφίλ των μελών και εκπαιδευομένων μας.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σχεδίου με αριθμό KA121-2023-1-EL01-KA121-ADU-000135987 που προσέφερε ο οργανισμός International House Nice, μέλος του δικτύου Europass Teacher Academy και την στήριξη του Εθνικού Φορέα (ΙΚΥ), θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο “Collaborative classroom: teachers as coaches, classrooms as teams” υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών συναδέλφων: κα Μαρία Νατσιούλη, κα Ειρήνη Ντούλα και κα Ευαγγελία Παπαποστόλου στον χώρο του 9ου Δ. Σχ. Λάρισας (Αλευάδων 1), το Σάββατο 2/3/2024 στις 17:00.

Το δίωρο αυτό εργαστήριο έχει σκοπό τη διάχυση των γνώσεων και ικανοτήτων που αποκτήθηκαν κατά τη συμμετοχή στο τρέχον πρόγραμμα Erasmus+ που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας και θα μας βοηθήσει να δούμε το ρόλο του εκπαιδευτικού από μία άλλη σκοπιά.

Όχι ως πηγή γνώσεων αλλά ως οδηγό στη διαδικασία της Ενεργητικής Ακρόασης καθώς και ως διευκολυντή-εκπαιδευτικού στη δημιουργία πρωτοκόλλων συνεργατικής μάθησης μεταξύ των εκπαιδευομένων μας.

Σας περιμένουμε όλες και όλους σε αυτή την εκπαιδευτική δράση που θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και είναι ανοιχτή για τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

xristiana

Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε με άδειο στομάχι

xristiana

7 αποδεδειγμένοι τρόποι να κοιμηθείτε όταν έχετε άγχος (video)

xristiana