ΖώδιαΚεντρική

Άρης στον Υδροχόο: Έρχονται παιχνίδια εξουσίας γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Ένα πολύ σημαντικό διάστημα ανοίγει από αύριο για την αστρολογία, με τον Άρη να περνά στον Υδροχόο και να φέρνει αλλαγές, ρήξεις, αλλά και παιχνίδια εξουσίας. Ο Άρης συμβολίζει την διεκδίκηση, την σεξουαλικότητα, καθώς επίσης την οργή, την επανάσταση, αλλά και την εξουσία.

Ο Υδροχόος κάνει τον Άρη να εκφράζει τα θέλω του χωρίς συναίσθημα και δράμα. Αντιμετωπίζει τα προβλήματα από μια αποστασιοποιημένη οπτική και εκφράζει τον θυμό του ψυχρά και ξεκάθαρα. Πιθανώς το επόμενο διάστημα -και αυτό ισχύει για όλα τα ζώδια– να κάνετε μια δική σας επανάσταση, παρά τις προσπάθειες των άλλων να σας «εξουσιάσουν».

Ποια ζώδια επηρεάζει πιο έντονα Άρης στον Υδροχόο

  • Λέοντες

Το επόμενο διάστημα, στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από εσάς, δηλαδή στους Υδροχόους θα έχουμε 5 πλανήτες να επικρατούν. Το γεγονός αυτό δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτές τις ημέρες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα θυμού, τα οποία δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε εύκολα. Πιθανώς οι πράξεις των γύρω σας να σας βγάλουν αρνητικά συναισθήματα αγανάκτησης, αίσθημα αδικίας, ζήλιας, έλλειψης εμπιστοσύνης και να θολώσουν την κρίση σας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλό διάστημα για να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Κάντε υπομονή και μην αντιδράτε παρορμητικά σε όσα συμβαίνουν μπροστά σας.

  • Σκορπιοί

Ούτε ο Φεβρουάριος θα σας προσφέρει σταθερότητα και ηρεμία. Αντιθέτως θα λέγαμε. Δυο σημαντικοί πλανήτες επηρεάζουν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, και το τοπίο ίσως γίνει εκρηκτικό. Από τώρα μέχρι τις 22/03 το σπίτι σας, η οικογένεια σας, οι στενές συγγενικές σας σχέσεις, οι άνθρωποι που εσείς θεωρείτε στενό οικογενειακό κύκλο θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα είναι προτεραιότητα σας. Η διάθεση σας είναι λίγο πεσμένη αυτό το διάστημα και ίσως χρειαστείτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας. Οι εξελίξεις στην οικογενειακή σας ζωή θέλουν προσοχή, και κυρίως μην τις αφήσετε να ελέγξουν τις αποφάσεις σας.

  • Υδροχόοι

Όπως έχετε καταλάβει, το κλίμα στο δικό σας ζώδιο είναι εκρηκτικό την τελευταία περίοδο και έτσι θα συνεχίσει να είναι. Την εβδομάδα αυτή ακόμη δυο πλανήτες περνούν στο ζώδιο σας για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους πλανήτες που φιλοξενείτε. Κόντρες και απογοητεύσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφού έχετε τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας και πολλές αντιθετικές όψεις. Αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε ένα τέλος σε μια υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία. Προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας, σε πιέσεις και στα μυστικά σας. Αποφύγετε ειδικά οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου να προκαλείται δύσκολες συζητήσεις και εντάσεις για τις επόμενς ημέρες. Καλύτερα να προχωρήσετε σε αποφάσεις και συζητήσεις από το τέλος του μήνα.

Related posts

Πώς να καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας, σύμφωνα με τη makeup artist της Τέιλορ Σουίφτ και της Ριάνα

xristiana

ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Για Τα Άτομα Με Αναπηρία Όρασης, Του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας

xristiana

Οι σκύλοι έχουν 5 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αναπτύξουν καρκίνο στη μύτη ή στο στόμα

xristiana