ΚεντρικήΚοινωνικά

«Τρέχω για την Καρδιά του Παιδιού»

12/2/2024

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ενημέρωσης και Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» σας καλούν να γνωρίσετε τις ομορφιές του Φόδελε μέσα από τον αγώνα δρόμου  9ο FODELE RUN.

Ο αγώνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με στόχο τη στήριξη Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης & Προστασίας Καρδιοπαθών Παιδιών, «Η Καρδιά του Παιδιού».

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δύο πανέμορφων φυσιολατρικών διαδρομών, μήκους 10,5 χιλιομέτρων για ενήλικες  και 7 χιλιομέτρων για ενήλικες και παιδιά.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00 για τον αγώνα των 10,5 χιλ. και δέκα λεπτά αργότερα για τον αγώνα των 7 χιλιομέτρων στην πλατεία του Φόδελε όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 23.59  μέσω του QR code της αφίσας ή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://atpro.gr/trexo-gia-tin-kardia-tou-paidiou

Όλοι οι μαθητές εγγράφονται κανονικά ηλεκτρονικά και συμμετέχουν δωρεάν.  Για όσους θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα και δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης, το πρωί της Κυριακής στις 10.00 θα αναχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία Ελευθερίας.

Related posts

Πώς η κλιματική αλλαγή ευνοεί την εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών

xristiana

Ποιοι άνδρες κινδυνεύουν περισσότερο από στοματοφαρυγγικό καρκίνο

xristiana

Γιατί δεν πρέπει να παραλείπετε το primer από τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας

xristiana