ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς να βάλετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες

6/2/2024

Θέλεις να αποκτήσεις ένα ακαταμάχητο βλέμμα εύκολα και γρήγορα;

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η απάντηση που ψάχνεις και αποτελούν σίγουρη επιλογή για ένα έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα, που κεντρίζει την προσοχή σε κάθε εμφάνιση.

Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες, οι οποίες δεν ασχολούνται επαγγελματικά με το μακιγιάζ, δυσκολεύονται αρκετά στην τοποθέτησή τους.

Κανένα πρόβλημα με τις παρακάτω οδηγίες, οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα μπορούν να τοποθετηθούν με ευκολία, ακόμη και από μία αρχάρια στο μακιγιάζ.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα:

Βήμα 1: Βάλε μια λεπτή στρώση κόλλας κατά μήκος της βάσης των ψεύτικων βλεφαρίδων. Περίμενε περίπου 30 δευτερόλεπτα ώστε η κόλλα να ενεργοποιηθεί.

Βήμα 2: Κοίτα προς τα κάτω σε έναν καθρέφτη, κρατώντας τις βλεφαρίδες από το μέση τους. Τοποθέτησε τις βλεφαρίδες στη μέση του βλεφάρου σου, λίγο πάνω από τις δικές σου φυσικές βλεφαρίδες.

Βήμα 3: Χρησιμοποίησε μια τσιμπίδα ή ένα ειδικό εργαλείο για βλεφαρίδες για να προσαρμόσεις τις άκρες των ψεύτικων βλεφαρίδων στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών σου.

Βήμα 4: Πίεσε απαλά τις βλεφαρίδες κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων σου για να εξασφαλίσεις ότι έχουν κολλήσει καλά και είναι σταθερές.

Βήμα 5: Αφού έχουν στερεωθεί, πέρασε μια στρώση μάσκαρα.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

DIY beauty μυστικά από τις αγαπημένες μας celebrities που θα σας ενθουσιάσουν!

xristiana

Πώς το γαλακτικό οξύ μπορεί να βελτιώσει το δέρμα σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

xristiana

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών στην Αθήνα

xristiana