ΚεντρικήΚοινωνικά

Ομιλία με θέμα “Επίλυση των συγκρούσεων και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών”

24/2/2024

Τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Θέρμης θα πραγματοποιηθεί η συμμετοχική ομιλία με θέμα “Επίλυση των συγκρούσεων και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των παιδιών”. Η διάλεξη απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες, νηπιαγωγούς και σε όσους φροντίζουν παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν μία σύγκρουση, οι θετικές και αρνητικές επιπτώσεις των συγκρούσεων, η πρόληψη και αντιμετώπιση τους, η δημιουργία ενός κλίματος σεβασμού επικοινωνίας και συνεργασίας είναι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν με τους συμμετέχοντες.

Εισηγήτρια είναι η Ελένη Περράκη, Ψυχολόγος- Οικογενειακή θεραπεύτρια. Στο συντονισμό θα είναι η Ελευθερία Πήτα, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού του δήμου Θέρμης.

Η διάλεξη διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Σχολικών Κοινοτήτων και Κύκλοι δια βίου Μάθησης  Δήμου Θέρμης» που υλοποιούν η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και ειδικότερα το Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Σχολικών Μονάδων και Σχολικών Επιτροπών σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει δυνατότητα  υποβολής ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.

Related posts

Εκδήλωση Του Δήμου Αμαρουσίου Στη Βορέειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αφιερωμένη Στις Μητέρες Με Παιδιά ΑμεΑ

xristiana

«ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»: Οκτώ Δήμοι, Μία αγκαλιά ανακούφισης για ασθενείς με καρκίνο

xristiana

Μύδια στον ατμό

xristiana