ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Ραιδεστό

3/2/2024

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  και Προσχολικής Αγωγής, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χατζηδημητρίου Φανή σας προσκαλούν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα διοργανωθεί   από κοινού από τις  Κοινότητες Νέας Ραιδεστού και Ταγαράδων σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024. Θα φιλοξενηθεί στο Κοινοτικό Κατάστημα της Νέας Ραιδεστού, θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τη 1 το μεσημέρι. Παρακαλούνται οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Η αιμοδοσία είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά όλους μας. Η έγκαιρη πρόσβαση σε μετάγγιση αίματος από μονάδα που έχει ληφθεί μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας συνιστά μέτρο εξοικονόμησης ζωής.

Δίνοντας αίμα, βοηθάμε να σωθούν έως και 3 ζωές με μια μονάδα αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ευγενής πράξη, και οι αιμοδότες δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και την κοινωνική ευθύνη απέναντι στο ανθρώπινο σύνολο. Σας προσκαλούμε όλους να στηρίξετε αυτόν τον σκοπό.

Στους αιμοδότες, θα διανεμηθούν δωρεάν μπρελόκ που θα αναγράφουν την ομάδα αίματος τους.

Related posts

Διαδικτυακό Σεμινάριο Επιμόρφωσης Για Φροντιστές ΑμεΑ – Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!

xristiana

Δήμος Αθηναίων: Υπαίθρια Ομαδική Εικαστική Έκθεση Κατά Της Ενδοοικογενειακής Και Έμφυλης Βίας

xristiana

9ο Παγκρήτιο Συμπόσιο Για Την Εθελοντική Αιμοδοσία Και Δωρεά Οργάνων

xristiana