ΚεντρικήΟμορφιά

Diy “κομπρέσες” ματιών για να υποδεχθείς λαμπερή το νέο έτος!

31/12/2023

Τα eye patches, το γνωρίζετε είναι τρελή τάση και η πιο γρήγορη λύση για να ενυδατώσεις και να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια. Τα αποκαλείς και θεραπεία express και δεν είναι τυχαίο που σε όλα τα backstage μόδας τα μοντέλα τα χρησιμοποιούν πριν κάνουν το μακιγιάζ!

Εάν δεν έχεις προμηθευτεί έτοιμα, ξέρετε αυτά που κυκλοφορούν στα βαζάκια και τα χρειάζεσαι εδώ και τώρα για να κάνεις αποτοξίνωση από τα βραδινά hangover των γιορτών και φυσικά να υποδεχθείς υπέρλαμπρη τη νέα χρονιά τότε πρέπει να διαβάσεις εδώ τις δυο diy θεραπείες express!

Θα απαλλαγείς από μαύρους κύκλους και πρηξίματα, μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη μου απλά με ένα αγγούρι, και δίσκους ντεμακιγιάζ. Για να δεις και άμεσο αποτέλεσμα καθώς το αγγούρι είναι καταπολεμά τις φλεγμονές με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει και ενυδατώνει!

Θα χρειαστείς:

Ένα αγγούρι
Τρίφτη
Δίσκους ντεμακιγιάζ
Ένα ψαλίδι

Απλά, όπως είδες και στο βίντεο, τρίβεις το αγγούρι και έπειτα μουλιάζεις τα cotton pads που νωρίτερα έχεις κόψει σαν φεγγαράκια. Τα eye pads είναι έτοιμα και δροσερά από το ψυγείο για να τα αφήσεις ένα δεκάλεπτο κάτω από τα μάτια και να χαλαρώσεις.

Το αγγούρι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και είναι βασικό συστατικό σε προϊόντα ομορφιάς για αποτοξίνωση, τόνωση και ενυδάτωση.

Μια άλλη πολύ εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική συνταγή για να πεις αντίο στα σημάδια κόπωσης είναι τα φακελάκια από πράσινο τσάι. Απλά τα καταψύχεις και έχεις έτοιμες τις κομπρέσες για κάτω από τα μάτια! Tα αφήνεις από 10 έως 20 λεπτά και πραγματικά καταπραΰνεις την περιοχή!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πως να απλώσετε το highlighter για να αποκτήσετε ένα φρέσκο και λαμπερό εφέ – Tips που θα σας ξετρελάνουν!

xristiana

Κρέμες προσώπου: Τι χρειάζεσαι σε κάθε ηλικία για σωστή ενυδάτωση

xristiana

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

xristiana