ΚεντρικήΚοινωνικά

Χριστουγεννιάτικο bazaar της ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ

8/12/2023

Οι πλούσιες δράσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα όπου παράλληλα με το opening του Bazaar θα υπάρχει παραμύθι για παιδιά αλλά και παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 10/12, ώρες 10πμ-7μμ με πολλές όμορφες εκπλήξεις, δύο χορωδίες και μουσικά σύνολα ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε εξέλιξη το παζάρι.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική στήριξη του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών για την στήριξη των πασχόντων από Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία). Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σύνδεσμος δεν λαμβάνει κανενός είδος κρατική χρηματοδότηση ως εκ τούτου στηρίζεται αποκλειστικά στα έσοδα των εκδηλώσεών του.

Το πρώτο Bazaar πραγματοποιήθηκε το 2012 και αισίως φέτος συμπληρώνονται 11 διοργανώσεις. Στο φετινό bazaar συμμετέχει ευγενικά και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης, ιστορικό σωματείο της πόλης, με ποικίλες δράσεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης που φέτος συμπληρώνει 150 χρόνια δράσεων. Φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο bazaar στη Θεσσαλονίκη.

Η κατασκευή των έργων είναι χειροποίητη και γίνεται με αγάπη και μεράκι από τους δεκάδες εθελοντές του συλλόγου που νυχθημερόν εργάζονται προκειμένου να διατεθούν στους επισκέπτες του παζαριού.

Η υπεύθυνη των εθελοντριών του συλλόγου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ζωή Καρακωνσταντινίδου τονίζει σε μήνυμά της «Η ομάδα μας συνεχίζει το ταξίδι, να αναζητά, να δημιουργεί, να καλλιεργει τα χρώματα του νου, της σκέψης και της ψυχής και να χαρίζει τους καρπούς της με σεβασμό, αγαπη, ομορφιά και αισιοδοξια για το καλύτερο bazaar της πόλης μας!!!

. Αγγίξτε τις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις μας και τα καλλιτεχνικά ημερολόγια, δείτε τα πλεκτά και τα μπιζού μαζί με τις μαρμελάδες μας φτιαγμένα με μεράκι, οσμισθείτε τα σπιτικά μελομακάρονά μας και τους κουραμπιέδες μας, πάρτε ένα γούρι για το καλό του χρόνου, δοκιμάστε τα λικέρ, το τσίπουρο και τα κρασιά μας, διαλέξτε τσάι, μέλι, βότανα και αρωματικά, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες-αντίκες μας, αφουγκρασθείτε τη διάθεσή μας για δράση και προσφορά. Δεν αφήνουμε τη ΠΗΓΗ να στερέψει!! Σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!»

Πηγή: https://cityportal.gr

Related posts

Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, έως 35 βαθμούς η θερμοκρασία

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana