ΚεντρικήΚοινωνικά

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Καλαβρύτων ανοίγει τις πύλες του

6/12/2023

Για πρώτη φορά φέτος στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων θ’ ανοίξει τις πύλες του, με πολλές εκπλήξεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ξεχωριστές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοίμασαν ο Δήμος Καλαβρύτων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλαβρύτων-Σπηλαίου Λιμνών Καστριών, με τίτλο «Ψάχνοντας το Αστέρι των Χριστουγέννων» αφού μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον ουρανό των Καλαβρύτων μέσα απ’ τα τηλεσκόπια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και να βρουν το πιο μεγάλο, το πιο λαμπερό αστέρι που θα φωτίσει τις καρδιές μας.

Παράλληλα για όλη την εορταστική περίοδο έχουν προγραμματιστεί δεκάδες εκδηλώσεις σε πολλά διαφορετικά σημεία, σε όλες της Ενότητες του Δήμου, με τη συμμετοχή και τη σύμπραξη σχολείων, φορέων και συλλόγων της περιοχής.

«Ελάτε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου. Ελάτε να υποδεχθούμε τις φετινές γιορτές μ’ ένα πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, με πολλές εκπλήξεις, με παιχνίδια και μουσικές, με δράσεις που θα φωτίσουν με ελπίδα και αισιοδοξία αυτή την όμορφη εποχή του χρόνου», αναφέρουν στην πρόσκληση τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων-Σπήλαιου Λιμνών Καστριών Κωνσταντίνος Κούκιος.

Αυτό το ωραίο εορταστικό ταξίδι, κέντρο του οποίου θα είναι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Καλαβρύτων, ξεκινά στις 14 και στις 15 Δεκεμβρίου, απ’ την Κέρτεζη και την Κλειτορία αντίστοιχα, στις 16 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τη φωταγώγηση του Χωριού στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, την επόμενη μέρα στις 6 μ.μ. στη Δάφνη και 7 μ.μ. στα Τριπόταμα όπου θ’ ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με την κοπή της μεγάλης Βασιλόπιτας στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.

Το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων θ’ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων http://www.kalavrita.gr

Ψάχνοντας το Αστέρι των Χριστουγέννων» - Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Καλαβρύτων  ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - NEWS

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Τα συμπληρώματα γλυκοζαμίνης ίσως μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρδιά εξίσου με την τακτική άσκηση

xristiana

Ε.ΚΕ.Α.: Δράση αιμοδοσίας

xristiana

Σεισμός τώρα 3,5 Ρίχτερ στην Κρήτη

xristiana