ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα προλάβεις την απώλεια όγκου στα χείλη σου καθώς μεγαλώνεις;

20/12/2023

Όσο περνούν τα χρόνια το κολλαγόνο στον οργανισμό μας μειώνεται σταδιακά και αυτό είναι κάτι που έχει αντίκτυπο στα χείλη με αποτέλεσμα να χάνουν τον όγκο τους. Σίγουρα δε μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη διαδικασία, μπορούμε όμως να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να την προλάβουμε.

Προστασία
Κάτι που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι να προσέξουμε την προστασία του δέρματος από στρεσογόνους παράγοντες όπως είναι η φλεγμονή, τα ερεθιστικά συστατικά και φυσικά η υπεριώδης ακτινοβολία. Είναι λοιπόν καλό να χρησιμοποιούμε ένα lip balm με SPF και να αποφεύγουμε τη χρήση τοπικών ερεθιστικών προϊόντων που βλάπτουν το φραγμό του δέρματος.

Ενυδάτωση
Για να προστατεύσουμε λοιπόν το φραγμό του δέρματος πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό ενυδατικών, όπως το υαλουρονικό οξύ, μαλακτικών και αποφρακτικών συστατικών – σπορέλαιο moringa, καστορέλαιο, βιταμίνη Ε. Τα ενυδατικά συστατικά προσελκύουν το νερό όμως δεν το συγκρατούν γι’ αυτό και πρέπει να συνδυάζονται με τα μαλακτικά και αποφρακτικά συστατικά τα οποία γεμίζουν τις ρωγμές στο φράγμα και αποκαθιστούν τα λιπίδια.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

1ος Διεθνής Αγώνας Κωπηλασίας

xristiana

Διενέργεια Δωρεάν Rapid Tests, Στη Βάρδα Και Την Ανδραβίδα

xristiana

Αντώνης Σαμαράκης

xristiana