ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων

23/12/2023

Μπορεί να έχεις ήδη αποφασίσει τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων ακόμα και ποιο make up look θα υιοθετήσεις. Όμως αν δεν προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα σου υπάρχει περίπτωση τα πράγματα να μην πάνε και τόσο καλά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μια μέρα πριν φρόντισε να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπό σου έτσι ώστε να έχουν απομακρυνθεί όλα τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια μάσκα λάμψης και ενυδάτωσης για να μπορέσει η επιδερμίδα σου να λάμπει φυσικά – ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Πίστεψέ μας θα κάνει τη διαφορά. Αν έχεις μαύρους κύκλους ή σακούλες κάτω από τα μάτια χρησιμοποίησε eye patches όση ώρα έχεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου. Στη συνέχεια άπλωσε έναν ορό κατάλληλο για τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου και κατά προτίμηση κάποιον που θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσεις το τελευταίο βήμα το οποίο είναι η εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πέντε λόγοι για να πούμε και φέτος “ναι” στο καρπούζι

xristiana

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θα Λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηλιούπολης

xristiana

Συναντήσεις Της Κινητής Μονάδας Κοινωνικών Λειτουργών Στο Πλαίσιο Του Π.Ε.10 «Διεκδικούμε Μαζί» Του «Αγησίλαου» Στην Αργολίδα Για Τα Άτομα Με Αναπηρία, 13 & 14.3.2023

xristiana