ΖώδιαΚεντρική

Ποσειδώνας σε ορθή πορεία – Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια και ποιοι επηρεάζονται

Από σήμερα, ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και ανατρέπει τις υπάρχουσες καταστάσεις

Ο Ποσειδώνας είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός πλανήτης για την αστρολογία, και συμβολίζει τα όνειρα, τις ψευδαισθήσεις, αλλά και την αυτοθυσία. Από την 1η Ιουλίου του 2023, βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία, κάτι το οποίο πιθανώς να δυσκόλεψε τι ζωή μας, και να έφερε στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις. Ακόμη και αν είχατε εξιδανικεύσει πρόσωπα στη ζωή σας, πιθανώς να ήρθατε αντιμέτωπη με την πραγματική τους εικόνα. Το τοπίο που επικρατούσε τους τελευταίους μήνες ήταν θολό και πολλές φορές χρειάζονταν να βάλετε όρια στις συμπεριφορές των άλλων.

Από σήμερα όμως, ο πλανήτης αυτός βρίσκεται ξανά σε ορθή πορεία, στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει διαίσθηση, και κυρίως την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά με τους ανθρώπους μας. Θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον άλλον σε βάθος και να βιώσουμε την ανιδιοτελή αγάπη, αρκεί να απαλλαγούμε από τον εγωισμό μας και να αφεθούμε ολοκληρωτικά στο συναίσθημα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας δε γνωρίζει όρια και δεν έχει καμία σχέση με τη λογική μας πλευρά.

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες:

Δίδυμοι

Με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία, είδατε τον τομέα της καριέρας σας να μένει κάπως στάσιμος και βαρετός. Για εσάς ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με την καταξίωση, την φήμη και τα επαγγελματικά σας. Το προηγούμενο διάστημα μπορεί να νιώσατε μια ματαίωση, ωστόσο τώρα είναι ξανά η ώρα να κυνηγήσετε στόχους και όνειρα. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, θα πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας και θα βρείτε τον τρόπο να ξεχωρίσετε στα επαγγελματικά σας. Δώστε βάση στα άτομα που γνωρίζετε τώρα στον περίγυρο σας, καθώς μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εξελικτική σας πορεία. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να φτάσετε ψηλά, αρκεί να τολμήσετε και να αποδεχτείτε προκλήσεις που θα αναδείξουν τις ικανότητες σας.

Παρθένοι

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είχαν βρεθεί στο προσκήνιο και πολλές φορές μπορεί να δυσκολευτήκατε να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Σύγχυση και χάος με συνεργάτες η ερωτικούς συντρόφους ήταν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Από σήμερα όμως, θα έχετε ευκαιρίες να αντικαταστήσετε αυτές τις παρεξηγήσεις με ισορροπία και ειλικρίνεια. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να φανούν οι ειλικρινείς προθέσεις όσων έχετε κοντά σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε τώρα να λήξετε μια σχέση που ξεκίνησε μέσα στην ανάδρομη πορεία, καθώς θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει χάσμα μεταξύ σας, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί.

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας βρισκόταν ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και αυτή η αλλαγή σας επηρεάζει πιο έντονα απ’ όλους. Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώθατε σε σύγχυση, μη γνωρίζοντας πως να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στη ζωή σας. Τάσεις φυγής και απογοητεύσεις σχετικά με στόχους και καριέρα, ήταν επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Τώρα θα καταφέρετε σιγά σιγά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας, και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Σημασία έχει από εδώ και στο εξής να θέσετε ξανά στόχους, να ακολουθήσετε όνειρα και φιλοδοξίες και να κρατήσετε δίπλα σας μόνο υποστηρικτικούς ανθρώπους.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Αυτοί είναι οι κίνδυνοι για τα παιδιά από την κακή χρήση του Διαδικτύου

xristiana

Ασπιρίνη: Τα συμπτώματα από υπερβολική λήψη – Πότε προκαλεί θάνατο

xristiana

Κοζάνη: Θέσεις Εργασίας Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

xristiana